#Microsoft-anställde Aaron Greenberg smygstartar årets E3-flejmwar då han twittrar om att #Halo 3, enligt NPD-statistik, är större än i princip alla #Sonys förstapartstitlar tillsammans.

Detta kom just in från forsknings-teamet (NPD): Halo 3 har sålt mer än Resistance 1 + 2, Uncharted 1 + 2, Killzone 2 och God of War 3. TILLSAMMANS... wow.

Den försäljnings-data Greenberg refererar till har vi dessvärre inte tillgång till, men den 3 januari 2008 meddelade Microsoft att Halo 3 sålt 8,1 miljoner, så sannolikt har titeln nått långt över 10 miljoner i skrivande stund.

...
...
...

Oh, just ja. Om du hör någon som gnisslar tänder just nu så är det antagligen bara Sony Defence Force som laddar batterierna.

På bild: när Greenberg inte sysslar med konsolkrig så är han en rätt ödmjuk kille.

Jag måste skriva fler såna här nyheter. Har aldrig varit roligare att läsa en kommentarstråd tidigare. :D 11/06 Vart är Little Big Planet? Har det sålt lite? 11/06 men palla skryta, huvudsaken är om spelen är roliga 11/06 Ska inte alla PS3 fanboys skriva lite skit också, Halo 3 är världens största online spel på konsol och ändå säger ni alla att det suger, det är som att säga att WoW suger när det är världens största online spel! Typiskt PS3 fanboys, kan aldrig erkänna... 11/06 Lite fail av dig att jämföra 3 spel i en serie med försäljningen av ett enda spel? :P Sen är det väl också större skillnad mellan Halo och GT, än mellan Halo och GoW, KZ etc. Dessutom borde du väl ändå jämföra med spel till samma generation konsoller?... 11/06 Inte förvånande, spelen är bra i sina stunder. 11/06 Det kan nog vara sant. Tänkte inte på det. xD 11/06 Du kan ju inte vara seriös. :D Du jämför alltså releasedatumen mot hela livstiden för Halo? What the hell?! Sätt samma förutsättningar när du jämför. Gran Turismo har ju levt till idag också, att ignorera den tiden för försäljningssiffrorna är ju idioti... 11/06 Ja nu var det ju inte riktigt rätt räknat det där läste jag nånstans... det var väl Halo 3 och Halo ODST som var i hopslaget eller nått sånt.. men visst har dom en bra sälj siffra på dom där skit spelen efter som det första Halo är det enda som är bra.. 11/06 NOPE. Gran Turismo 1 kom 97 och GT3 kom 2001. Halo är från 2001 till 2009 dvs åtta år mot GT 1-3: s fyra år 11/06
Skicka en rättelse