#DJ Hero är den oundvikliga evolutionen efter att ett helt rockband fått plastintrument i händerna, det är dags för musiksspelen att ta över dansgolvet tillsammans med artister som Daft Punk, Herbie Hancock och Grandmaster Flash. Medan den vanliga kontrollen duger alldeles utmärkt vill skivjonglerare av rang såklart ha en lite flådare variant. Säg hej till Renegade Edition som har metallplätterade detaljer och paketeras i en väska av hårdplast som dessutom kan förvandlas till ett bord. Som grädde på moset medföljer även en dubbel-cd med osläppta låtar från Eminem och Jay-Z.

Denna blänkade pryl står på spel

Vi har nöjet att tillsammans med #Activision tävla ut ett sådant paket, kom på ett häftigt DJ-namn och bege dig till tävlingssajten omedelbums.

http://mypetjawa.mu.nu/archives/lolz20catti4.jpg (http://www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk) It's WORKING! Stora fördelar med kostnader för att delta är att nu tävlar bara de som är intresserade av produkten. kebbe, när ska du sluta besöka FZ.se? Har... 12/11 Hmm det har inte varit nån tävling som jag personligen vill vinna på länge.. men det är ju klart, att man kan inte ha allt som man själv vill. Försökte mig på MW 2 tävlingen även om jag inte har Xbox :P Just for the lulz :) 12/11 Börja inte ta betalt för era tävlingar, snälla. :) *EDIT* Jag deltar ändå för att stödja fz. Btw... kan man delta med flera olika namnförslag? 12/11 SMS vid mycket dyra priser har jag inget emot. Däremot är jag inte alls intresserad av DJ Hero och har inte ens en spelkonsoll(förutom DS) så jag avstår från denna. :) 12/11 Det kostar arbetstid och arbetskraft är inte gratis. En tävling tar minst ett par timmars arbete i anspråk. 12/11 Vi kontaktar vinnarna via SMS där de uppmanas att skicka oss ett mail, pm eller SMS med deras användarnamn. Mobilnummer är inget som finns i medlemsdatabasen idag. 12/11 Hur vet ni vem som vinner? har man reggat sitt mobilnummer här på FZ? var ett tag sen jag registrerade så kommer inte ihåg det. 12/11 Går det inte på övertid, vilket jag tvivlar på att det gör, så tillkommer ingen kostnad överhuvudtaget. 12/11 5kr...skulle kanske varit med om jag vunnit något i nån av de21 tävlingar jag varit med i. men orka nu.. 11/11 Synd att man inte har nå mobil längre... :P 11/11
Skicka en rättelse