#Gran Turismo 5 är troligtvis runt 90 procent klart, och inför E3 har en färsk trailer dykt upp och den visar vad spelet gör bäst - driver bilar och förare att köra så snabbt som möjligt. Förhoppningsvis dyker det upp mer konkret information gällande spelets släpp under #Sonys presskonferens nästa vecka.

<img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=106935&w=9999&h=9999&s=0&f=0&a=FjZTZmYTliNT"></img>Klicka här för att komma till FZ:s bevakning av E3-mässan 2010.

Men för i helvete släpp skit spelet nu istället! Vi skiter i era filmer och era ursäkter släpp det istället. 13/06 Tråkigt, hade förväntat mig att kunna se lite från GT 6 vid det här laget. Känner folk som bara köpt PS3 för GT5, och med alla dessa förseningar så såldes konsolen istället. Visst är det trevligt med mer material och finputsningar, men det är meningslös... 13/06 Håller med en snubbe som kommenterade på gametrailers: 13/06 Detta är officiellt den enorma nyheten som aldrig släpptes.. Vad f***n väntar dom på? Jordens undergång eller? Här hör man rykten om nästa generations Xbox som ska vara ett steg närmare fotorealistiska spel.. och GT5 är fortfarande under utveckling? Mås... 13/06 Varför ens spela ett spel som inte är en perfekt simulation av verkligheten? Oh wait... 12/06 Det har väl varit klart att WRC ska vara med sedan ett år tillbaka? 12/06 Anledningen varför jag gav upp Forza 3 var för bristen av stöd för min G25. 12/06 Någonting säger mig att fysiken kommer vara så pass bristfällig att man inte ens kan få upp ena bakhjulet på en Civic Type-R i spelet. 12/06 Gå till en optiker. Omgivningarna I Forza 3 känns mer levande än Gran Turismo 5: Prologue men bilarna är betydligt sämre modellerade in-game än Forza 3 (ett antal modeller förbättrades inte alls mellan Forza 2 och 3, men det visste säkert alla redan?)... 12/06 Hoppas dom inte hittar på alltför mycket tokerier med Gran Turismo, stod det inte nåt om nåt eventuellt sätt att styra med ps3ans rörelsemojäng också till spelet på FZ för ett tag sen ? 12/06
Skicka en rättelse