Ryktena har vart många kring vad som är på gång bakom #Microsofts kulisser. En stor del av dessa har handlat om vad som är på gång rent hårdvarumässigt, och ett namnbyte för Natal har vart på tapeten en längre period, samt att det frekvent dykt upp rapporter om en ny 360. Borta på Kotaku har de publicerat material som visar upp vad som uppges vara en slimmad Xbox 360 med 250 GB hårddisk, Wi-Fi samt stöd för Kinect.

Kinect - vad i?!?! Det förmodas alltså vara det nya namnet på Natal, och för nämnda nyversion av 360 finns det en youtube-film som visar upp en läckt reklamsnutt.

Nå, mer konkret information lär finnas uppe lagom till att de flesta av er vaknat, men för nattugglor så har ni nu sett mer än dem som förmår sig själva att somna.

<img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=106935&w=9999&h=9999&s=0&f=0&a=FjZTZmYTliNT"></img>Klicka här för att komma till FZ:s bevakning av E3-mässan 2010.

Svårt, då denna stödjer n-standarden som inte var aktuell när 360-lanserades, vilket märks på PS3 som har en klart segare/sämre trådlös. Dock förstår jag personligen inte hur någon "gamer" vågar satsa på trådlöst när man spelar, tills småspel fungerar... 14/06 Inbyggt Wi-fi lol det borde ha varit med från start! 14/06 Den nuvarande 360 finns ju i flera olika versioner, den här som då kommer nu är bara ännu en version så vad skulle vara problemet? Microsoft har sagt för länge sen att Natal funkar på alla versioner av 360, så dumma i huvudet är dom inte så de skulle... 14/06 Det är inte bara Xbox 360 som får rrod och dylikt numera, ps3 har ju numera sin YLOD, så dom får också sin beskärda del av maskiner som pajar. Tror nog inte att vare sig ps3 eller kryssboxen mår så väldigt bra av att bli slimmade. 14/06 Tänkte detsamma. Om problemen är lösta kan jag tänka mig lägga pengarna på en, finns ett bra antal spel jag vill köra igenom. :) 14/06 Inget köp från min sida nån utav dom. Jag har aldrig själv ägt en konsoll och har länge funderat på att köpa en men det sket sig nu när microsoft vägrar ta tummen ut ur röven och fixa något som är bättre en ps3. Jag hade förväntat mig att microsoft skul... 14/06 frågan är om man vågar köpa en ny modell med tanke på allt strul 360n hade vi lansering... får hoppas dom lärt sig av sina misstag ^^ 14/06 Kinect? Och det muttrades om att Natal saknade givet uttal. 14/06 Nej jag lade också märke till det :). 14/06 connect + kinetic = kinect :) 14/06
Skicka en rättelse