#Ubisoft höll E3-pressvisning i natt och naturligtvis passade man på att fresta med #Ghost Recon: Future Soldier. Det står klart att spelet har stöd för co-op för fyra spelare och "stereoscopic 3d", fast vilka plattformar det gäller är än så länge okänt.

Det visades en trailer med det passande temat framtida krigsföring, i vilken nyheter som exoskelett och osynliga soldater demonstrerades (visst låter det #bekant). Trailern följdes upp av en ingame-demonstration där hitech-prylarna visas i praktiken. Se hela presentationen nedan.

<img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=106935&w=9999&h=9999&s=0&f=0&a=FjZTZmYTliNT"></img>Klicka här för att komma till FZ:s bevakning av E3-mässan 2010.

Jag gillar väl allt utom den urdumma AI:n som folk redan nämnt... Skippa allt sånt där cloacking shit till Sci-Fi shooters istället. Bara för att du är "transparant" så betyder det inte att du automatiskt blir ljudlös... Först gick fienden upp för trätr... 16/06 Största problemet är ju att banorna blir pytte små och helt linjära när det ska göras massa flash fluff grafik och på konsoller. Det som förstör all möjlighet till taktik. 15/06 Folk gnäller som vanligt. 15/06 Sorgligt men sant... 15/06 Vad hände med alla bra taktiska shooters? Dom blir förstörda med massa löjliga gadgets och flashiga huds. Nej tack. UBI har lyckats förstöra alla bra spel. Först Rainbow Six, sen Splinter Cell och nu Ghost Recon. 15/06 känns som Splinter Cell Hardcore Edition . Wardancer: Nej tack, ge mig gammla Ghost Recon utan fjantiga gadgets tack. +1 Älskade GR1 bäst multiplayer då det kombinerade FPS o RTS :D Gr remake FTW med lite finare grafik + att man skulle kunna c sitt vape... 15/06 Just det som är problemet, om osynlighet är orealistiskt eller inte skiter jag i. Men på det sättet det visades så tog det bort all inlevelse då man tydligt kan se gubbarna, utan att ens anstränga sig medans dator AI'n tydligen inte kan se en stor fet... 15/06 Orkade inte kolla på mer än den första minuten. Kändes som en rip off på Metal Gear Solid 4's action moment. Äh, skipper nog detta. Verkade helt ointressant. 15/06 Jag tyckte att det såg väldigt stelt, linjärt och tråkigt ut. Att man själv ser sina kamrater hur tydligt som helst, medan fienderna är helt blinda förstör verkligen inlevelsen. Inte hjälper de förvirrande bytena mellan förstaperson till tredjeperson... 15/06 var det verkligen så orealistiskt med "osynlighetsläget".? man är ju egentligen inte osynlig utan man är kamoflerad (avancerad sådan ..;). Fienderna skulle lätt se en om dom kollar ordendligt 15/06
Skicka en rättelse