#Nintendo-gurun Shigeru Miyamoto står precis och förklarar vad nästa Zelda - #The Legend of Zelda: Skyward Sword innebär. Tanken bakom spelet är att Wiimoten med MotionPlus ska vara svärdet, medan Nunchucken ska användas som sköld. Men Wiimoten nyttjas även för att använda olika föremål.

Det är definitivt inte fullprecisionsstyrning under presentationen, men Zelda-charmen är helt klart intakt. Tydligen gick inte presentationen som tänkt (att många var uppkopplade påstods vara ett skäl till kontrollproblemen), men klart är ändå att spelet bygger helt på Wii-kontrollerna.

<img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=106935&w=9999&h=9999&s=0&f=0&a=FjZTZmYTliNT"></img>Klicka här för att komma till FZ:s bevakning av E3-mässan 2010.

Jag var så glad att de släppte TP till Ganecube också så att man kunde spela det med en handkontroll. Tyvärr vill jag luta mig tillbaka och slappna av när jag spelar ett äventyrsspel och använda mig av min tumprecision..... synd synd! 16/06 Såg ut som Ocarina of time till Wii. Med tanke på att det enligt mig är det bästa Zelda spelet så ser detta lovande ut. 16/06 Faaaen lika dåligt ljud som i twilight princess. 16/06 Mmm stilen var en enorm besvikelse för mig. Jag rent ut sakt hatar allt som har å göra med Wind Waker's stil, och nu gör dom så här.... Neh, jag kommer inte kunna spela ett nytt Zelda med bra känsla på några år till antar jag. 16/06 Ser ut som alla andra Zelda spel tbh. Nytt kontrollschema räcker inte. Men om man skulle ändra för mycket skulle fansen börja nerdragea. Tänkte lite på det gamla spelet Die By the Sword där man var en ful skäggig nisse som hade ett svärd som man styrde... 15/06 Jag gillade verkligen grafiken! Jag tycker mycket mer om Windwaker än Twilight, så det här passade mig perfekt :D 15/06 Humm, stilen var väl kanske ändå ett steg tillbaka? Känns som dom slängde in den allvarligare och mer vuxna Link från Twilight Princess och placerade honom i Wind Waker's värld med vissa återbesök på monsterdesign från Ocarina of Time. Typ salig blandni... 15/06 Super!! 15/06 E3-presentationen var ju rätt pinsam pga problemen de hade, men det de åtminstone kunde visa såg intressant ut. :) 15/06 Det såg ut som att Link var byxlös först... 15/06
Skicka en rättelse