#Sony tillkännagav precis sin premiumtjänst (läs variant på Xbox Live Gold) Playstation Plus som innebär att du för en kostnad får tillgång till DLC, PSN-titlar, vanliga PS3-titlar och avatarer. Priset hamnar på 49,99 dollar för ett år, 17,99 för ett kvartal och de tre första månaderna kommer vara gratis.

Det gamla Playstation Network kommer fungera precis som tidigare. Den nya tjänsten tar alltså inte bort någonting för den vanliga användaren, utan kan ses som extramaterial för den som betalar.

<img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=106935&w=9999&h=9999&s=0&f=0&a=FjZTZmYTliNT"></img>Klicka här för att komma till FZ:s bevakning av E3-mässan 2010.

Hehe vad defensivt det bidde i tråden. Nåja. =) 16/06 Det har redan framkommit att det material du "får" bara är tillgängligt medan du betalar för "plus", annars skulle ingen köpa det. Sony lär vara sega med att bekräfta det helt då det lär skrämma en hel del av deras kunder... Hoppas det går att köpa helå... 16/06 fan är ni alla 12bast eller? kört med xboxlivegold sen dag ett... kosta en pizza i månaden 16/06 Första steget mot att ni playstationägare hamnar i samma sits som oss xbox- ägare. Tro mig, kommer inte ta lång tid innan ni kommer att behöva prenumerera helt och hållet för att spela online. Detta är helt enkelt steg 1 i erkännandet att deras prispoli... 16/06 Vad menas med: "Playstation Plus som innebär att du för en kostnad får tillgång till DLC, PSN-titlar, vanliga PS3-titlar och avatarer." Får man gratis tillgång till DLC, PSN-titlar mm. för 50$ per år, eller får man tillgång att köpa DLC, PSN-titlar mm.... 16/06 Okej, så du tror att SAMTLIGA speltillverkare kommer jobba ÄNNU hårdare på att få fram ett spelbart demo bara för att +användarna ska få något extra? Jo visst. nä det kommer bli så att det släpps när det är tänkt att släppas, +användarna får det direkt,... 16/06 Jag tror inte det handlar om att + användare får demos samma tid som vi skulle fått det utan snarare att de får tillgång till det tidigare och att vi får smaka samma tid som alltid. Själv väntar jag med plus tills mer konkret information samt kritik mot... 16/06 indeed. Majoriteten av Fzas användarbas består av xbox fanboys och för övrigt snåla personer. å har de inget vettigt att säga tycker jag allt att de kan vara tysta ist. 16/06 Men folk har då klagat på Live i flera år. Så jävla skönt att få tyst på alla munnar. Aldrig att jag skulle betala detta. 16/06 Det är ju en smaksak, naturligtvis, men om jag köper ett spel så vill jag nog kunna spela det även om jag väljer att avsluta min prenumeration. Å andra sidan så är det ingen som tvingar mig att köpa/hyra titlar. Jag skiter egentligen i vilket och kommer... 16/06
Skicka en rättelse