I en intervju säger #Gearbox Software-chefen Mike Neumann att en uppföljare till #Borderlands känns given.

Ja, jag kan förmodligen bekräfta att det finns en chans till Borderlands 2. Jag menar, som med allt annat, särskilt ett nytt varumärke, om folk vill ha mer och du kan göra mer, och alla kan tjäna pengar och göra bra affärer så är det uppenbart vettigt att också göra det. Än så länge är dock inget planerat. Vi arbetar på DLC. Vi har inte direkt haft några diskussioner kring en uppföljare, mer än snack av "Skulle inte detta vara coolt?"-typen. Men ja, Borderlands är verkligen spännande. Alla här älskar serien, och det verkar som att spelarna också hör av sig med idel lovord och kärlek. Så ja, om allting går som det ska, så känns Borderlands 2 givet för min del.

Actionrollspelsäventyret Borderlands släpptes den 23 oktober i höstas. FZ:s recension kan du läsa här, eller så kan du läsa mer om första DLC-paketet. Det sistnämnda är onekligen en "no-brainer", liksom tankarna om en uppföljare.

Får hoppas det blir bra, ettan har ju sina brister såsom skapa MP server över nätet och hoppa över introt vid skapande av gubbar(mycket irriterande). Annars är ettan toppen! 14/11 blev bara något irriterad över co-op, eftersom polaren körde själv nån kväll så låg han några lvl före mig, Så när man då körde igen, dog man på 1 skott och det tog typ 1000 skott att få ihjäl nånting. helt värdelöst. gjorde man tvärtom att han joina... 13/11 Jag spelar just nu spelet på LAN i co-op och jag tycker det är helt underbart, har inte spelat på internet dock men det är inte intressant heller för den delen. LAAAAAAAAAAAAAAAAAAN:heart::heart::heart: 12/11 yääää 12/11 nu talar jag om pc-versionen, vilket verkar vara ett helt annat spel. MP stödet, FATTAR inte vafan dom tänker med gamespy. helvetes jävla idioter. Blir fan arg på riktigt! 12/11 hoppas dom gör ett bra spel då.. alltså för deras skull 12/11 diablo 2 är mycket roligare än boderlands. boderlands är kort och långtråkigt. även om man kör coop med en eller flera kompisar så tröttnar man snabbt. det ska finnas flera miljarder vapen? de finns 2 varianter av varje typ av vapen. alla vapen fungerar... 12/11 Om dom tar o köra upp Gamespy så långt upp i röven att det aldrig mer går att hitta å ersätter det med va fan som helst som fungerar då kan Borderlands 2 bli bra. Också ta bort Gamespy från det första 12/11 På PC är spelet konsol portat så det skriker om det, sjukt tråkigt, underbart men utan fysik på varken vatten eller bilar, det är 2009 vi lever i. Det är standard med sånt nu, halv färdiga spel nej tack dock är spelet kul men många otroligt enkla missar... 12/11 Jepp,lika för mig men jag körde 360 versionen.underbart lir, enormt kul. 12/11
Skicka en rättelse