Imorgon kommer någonting stort tillkännages gällandes #Final Fantasy XIII. Detta påpekar officiella sajten, men även europeiska PS-bloggen. Huruvida de olika tillkännagivandena relaterar till varandra är oklart, men som glasyr på kakan kommer även en ny trailer släppas lös på Playstation Home.

Så för att summera. Någonting kommer tillkännages av spelets producent Yoshinori Kitase. En ny trailer kommer dyka upp på Playstation Home och en nedräkning äger rum på spelets sajt. Exakt hur och vad som händer är just nu oklart, men imorgon bör du hålla ögonen på FZ för att få klarhet i saken.

Ett demo skulle sitta fint. 13/11 Är det bara jag som hoppas på tidigt släpp i USA? Då kan man beställa därifrån och få spelet tidigare. Jag tycker de engelska rösterna är grymt bra. Och jag skulle ändå spela med engelska röster även om de japanska fanns. 13/11 Ska köpas :) 13/11 En av anledningarna till att jag skaffade PS3 var för FF13, hoppas de kommer något tufft, ser fram emot spelet, även om flera verkar tycka att de ser lite mysko ut jämnfört med andra FF spel. 13/11 Har väntat som en galning på det här spelet sen det utannonserades. En dröm vore väl att dom släppte release date för europa packat med ett spelbart demo. Man kan bara hoppas. 13/11 VILL HA! ^^) Hoppas som Zerpent på Japanska röster, hade varit mys. 13/11 De flesta som hackar på FF serien är bedrövliga fps lirare som inte förstår sig på ett spel med bra story. Äh fan, FF FTW. 13/11 Håller med dig om 9an och 7an, 9an är riktigt bra och har en riktigt mysig stil. 7an är väl bra och så... Men inte så bra som folk får det att verka :P Har inte riktigt bestämt mig än om jag ska gilla #13 eller inte... Det SER ju någorlunda intressant... 13/11 Vet att det antagligen inte kommer att hända, men ge mig Japanska röster! Men lite mer seriöst; undrar vad det kommer handla om... 12/11 Final Fantasy som serie må vara överskattad, men det är en serie som jag fortfarande orkar spela spelen i. Har inte spelat igenom ett Mana spel eller Tales spel sedan SNES, men fortfarande så tycker jag att FF spelen är tillräckligt bra att spela igenom... 12/11
Skicka en rättelse