#Polyphony Digitals Kazunori Yamauchi säger att motorcyklar kan bli aktuella i #Gran Turismo 5 - om det är vad spelarna verkligen vill ha.

Om det är vad användarna verkligen vill ha i spelet, så tycker jag att det finns en möjlighet. Eller så kanske vi kunde fundera på att göra ett Tourist Trophy 2, också.

Uttalandet om motorcyklar i Gran Turismo 5 kan tyckas något märkligt, då spelet ska släppas i Japan redan i mars nästa år och sägs vara "så gott som färdigställt". Yamauchi har dock tidigare sagt att han vill ha den extra tiden att verkligen finslipa på spelet, och frågan är om inte ett införande av motorcyklar skulle försena det redan försenade spelet än mer.

Går du i väntans och längtans tider efter Gran Turismo 5, eller nöjer du dig med #Forza Motorsport 3?

Grafik-mässigt så skulle det vara intressant att se hur Motorcyklar ser ut. Kan inte minnas att det finns något Motorcykel-spel till PS3. Men det skulle ju vara bätre om dem gjorde ett spel med motorcyklar istället. I Gran Turismo så gäller det bara bil... 16/11 Nej ... GTHD som Polyphony skulle göra innan GT5 ... En Bild Säger Mer Än Tusen Ord (http://ps3media.ign.com/ps3/image/article/705/705899/gran-turismo-hd-20060508080323673.jpg) 14/11 Du tänker på PGR4. 14/11 MC till GT serien var väl på tal innan om ja inte missminner mej? När dom skulle släppa GTHD så kommer ja ihåg bilder på både bilar och hojjar .... inget ingame utan bara i "garaget" och på intro bilden. Så nyhett att dom tänkt implementera hojjar i GT5... 14/11 ÄH! Skit i mopparna o släpp spelet! Vill de göra ett mc spel så hoppas jag att de blir som road rash! 14/11 Släpp spelet någon gång istället. Det lär ändå bli en stor besvikelse, med eller utan meningslösa motorcyklar. 14/11 Gör GT5 utan motorcyklar(antar att det skulle senarelägga spelets releasedatum en bra bit om det ska in motorcyklar), och släpp sedan ett Tourist Trophy 2 till PS3. Det vore väldigt nice. 14/11 De har ju gjort Tourist Trophy tidigare så det vore ju inget nytt, jag skulle gärna se att de lade in motorcyklar. 14/11 Du kanske skulle lägga krut på att skriva kompletta ord. 14/11 Nej! tappa inte focus nu. Bara att Kazunori ägnar tanken på d, gillar jag inte... Nä Kazunori lägg krutet på GT5 d kompletta Ps3 bilspelet. 14/11
Skicka en rättelse