För 400 Microsoft-poäng (en femtiolapp) kan du nu inhandla Bible Navigator X via Xbox Live - den kompletta Bibeln med både gamla och nya testamentet. Därtill tillkommer också sökhjälp och möjlighet att bokmärka de där riktigt läckra verserna som bara inte får missas. Utgivaren av titeln kommenterar det hela så här:

Xbox är inte endast sekulär underhållning numera. Vi kan använda teknologi som andra människor skapat för att studera den heliga skriften via ett nytt medium. Vissa människor är helt enkelt mer komfortabla med en handkontroll i handen än en bok.

Är du sugen på en Xbox-version av Bibeln, och vilka andra klassiska fantasyböcker skulle du gärna se släppas över Xbox Live?

Uppdatering
Alright, verkar som vissa tagit illa upp av nyhetens slutkläm. För att klargöra; jag har inget emot kristna (eller andra religiösa). Däremot tycker jag att det är min rättighet att få uttrycka min personliga åsikt om att Bibeln är lika "sann" som Sagan om Ringen. Nej, det betyder inte att jag "pissar" på kristna eller att jag indirekt kallar någon för korkad -- slappna av, det var bara ett skämt.

På samma sätt som jag förväntas respektera att vissa människor tror på Gud eller flera gudar så förväntar jag mig att dessa människor ska respektera att jag inte tror på samma sak, och också låta mig uttrycka den åsikten. Bara för att jag inte håller med om att Bibeln är den Slutgiltiga Sanningen så tycker jag inte att alla kristna är idioter... det skulle bli en tämligen dyster värld för mig isåfall.

Har vi klarat upp detta lilla missförståndet nu?

WORD! Bra tänkt, det är verkligen helt fel att sprida en tro utan att ge möjlighet till andra. Jag är inte troende, men jag förstår hur du tänker och jag tycker det är precis lika fel som du tycker! Tänk om man vore satanist/djävulsdyrkare då ? Då är... 16/11 Hell Yeah, då kan man läsa bibeln mellan MW2 uppdragen och känna sig som äkta amerikansk soldat ^^ 16/11 Jag undrar om fantasyförfattarna känner sig kränkta nu. ;) 16/11 Stå på dig Sebastian, väl formulerat. Det verkar som om de som protesterar mot uttalandet har en låg uppfattning om Fantasy. 16/11 Vetenskapen fungerar ju på samma sätt, hoppas jag i alla fall. En vetenskaplig teori ändras ju inte med en klackspark utan det krävs ju även där "överväldigande" bevis för att ändra på en teori, eftersom den redan blivit "bevisad" en gång tidigare. Jag... 16/11 Nej det funkar EXAKT så tills bevisen är så ÖVERVÄLDIGANDE att det verkligen inte går att ignorera längre. Religiösa är som små motsträviga skitungar som ska trotsa in i det sista. Då tar vi bilden igen, högerspalten förstod du dig nästan på, frågan är... 16/11 ZerOne: Det är väl härligt att du har en bild som argumenterar för dig ;) Framförallt när den är sjukt förenklad, fullständigt partisk och osann. En tro är inte så enkel att förklara, och bygger på mer än en tanke eller idé. Genom att ha en tro ignorera... 16/11 det är alltså inte microsoft som ligger bakom detta. det är ett indie-game som i princip vem som helst kan göra och lägga upp. nyheten borde verkligen vara tydligare med detta. förövrigt håller jag med nyhetsskaparen. men hopppas att han slutar säga "ma... 15/11 Jag tror Bill Gates är en sektledare, och nu när ms sålt en del failbox till folk som inte vet bättre, betala 500 kr om året för att lira online, lol ripoff, nu när folk köpt denna dammsugare som pajar då kommer sektledaren Bill Gates och tänker, nu ska... 15/11 håller med. Tror precis som att jag inte tror på Bibeln, etc så har jag inget imot om någon är kristen. precis som att man hoppas på att dom som nu tror på gud och allt, ska respektera att finns folk som inte tror på det. 15/11
Skicka en rättelse