#Avalanche Studios ger enligt PlayDevil Playstation 3-versionen av #Just Cause 2 flera styrkor gentemot Xbox 360-varianten. Det bjuds på möjligheter att spela in material, och sedan sprida det till nära och (o)kära.

- Videoinspelningsfunktion
- Kan automatiskt spela in senaste 30 sekunderna speltid
- Manuell inspelning upp till och med 10 minuter
- Kan skicka direkt till youtube

Det vill säga, införskaffar du 360-varianten kommer du kunna "grappla" hur vackert som helst, men det blir lite svårare för dig att dela med dig av detta. I rymden kan ingen höra dig skrika, inte sant?

Handlar mycket mer om att spelmotorn är optimerad för att rendera enorma landskap. Banorna i Uncharted-spelen är relativt linjära och därför är det möjligt att optimera varenda bit av spelet. Att se till att en spelvärld som är en miljard kvadratmeter... 16/11 Kommer bli så fett! Go Avalanche! 16/11 Sjyst att kunna spela in och sedan lägga in på YouTube. :D Men detta borde väl vara enklare till PC? :\ 15/11 What the hell?! Skulle inte förvåna mig om detta innehåll släpps till 360 också till slut, detta är ju exklusivt material bortom gränserna för vad fanboys startar krig över <.< Grafiken tycker jag inte det är värt att klaga på. Att jämföra Just Cause 2... 15/11 Blir ju så när det är multiplattform, spelet måste ju kunna köras på en 360 också, ;) 15/11 Första gången jag bekantar mig med spelet och efter att ha kört Uncharted 2 så känns detta väldigt mycket som uncharted minus grafiken. Apropå den ja, grafiken känns verkligen som förra generationens grafik. 15/11 Alla nya konsoler sedan ett år tillbaka innehåller bättre hårdvara som producerar mindre värme därför så händer RROD ytterst sällan nu. Bra att hålla sig till nutiden eller hur? Onödigt uttalande från någon som tror att han är smartare för att han har... 15/11 Trevligt nu när man köpt PS3 och allt! :D 15/11 Kan bara hoppas att detta kommer till PC versionen också, annars blir det inget köp 15/11 fint , sånt här borde vara obligatoriskt med alla spel ^^! 15/11
Skicka en rättelse