I den massiva nyhetsfloden från E3-mässan sticker vissa ändå ut, exempelvis releasedatumet för #Gran Turismo 5. I november når #Polyphonys ursnygga racingspel nordamerikanska butiker och vi antar att det blir svensk premiär ungefär samtidigt. Beskedet firas lämpligen genom att kolla in E3-trailern.

Gran Turismo 5 har varit under utveckling sedan mitten av 00-talet. Med nära 1000 bilar, spelformer som rally, Nascar och Super GT, ett 70-tal bansträckningar (bland annat Daytona, Nürburgring och testbanan från Top Gear), skademodell och dygnscykel råder det få tvivel om att det blir tidernas innehållsrikaste racingspel.

<img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=106935&w=9999&h=9999&s=0&f=0&a=FjZTZmYTliNT"></img>Klicka här för att komma till FZ:s bevakning av E3-mässan 2010.

Blev de malliga när Top Gear jämförde GT4 med verkligheten tro? Tog Gear test track ser jag bra mycket fram emot :) 17/06 Hur många trailers för bilspel har jag inte sett som det är pålagt riktiga bil ljud?. Kändes även lite så här. Hoppas dock att ljudet är grymt men jag har som sagt varit med om liknande allt för många gånger. 17/06 Ser rätt okej ut men själv inväntar jag FM4 istället. Kul iallafall att alla ni som fortfarande väntar på detta äntligen fått datum för lansering, förutsatt att det nu inte ändras. 17/06 haha omg the Stig 17/06 Nu vart man ju sugen igen, synd att det är långt till november. 17/06 Har inte testat GT5p så jag vet inte hur du menar men jag det menade är inte att bara byta färg på bilen, utan att kunna göra helt egna lackdesigner till bilarna inkl dekaler osv. 17/06 Jodå, mekanisk skada har "konfirmerats". Lackera bilen är väl klart att man kan. Det kan man t.o.m. i GT5p 17/06 200+ av bilarna är "Premium". Då ska visst bilarna kunna gå sönder till förbaskelsen. Skadepåverkan är med. :) Tror dom snarare syftar på deformationen i sig. Du kommer nog inte kunna köra en bil som du har gjort en rejäl smäll med. Hoppas nå så förbann... 17/06 Hmmm undra om man kan lacka bilar i GT5 som man kan i FM3? 17/06 Stämmer det att det inte är någon skadepåverkan på bilarna över huvudtaget? Eller är det bara kosmetisk avsaknad av det? Har inte sett det i nån film hittills. Och med PEGI 3 lär det väl inte få förekomma? Tråkigt i så fall, tycker det är en väsentlig... 17/06
Skicka en rättelse