Om musikvideor (och PS3:or) är din vildaste kärleksaffär bör du blomma ut totalt när du får reda på att gratistjänsten VidZone till PS3 äntligen fått ett släppdatum här i Sverige. Företaget som står bakom tjänsten, #VidZone Digital Media, har berättat för GI.biz att det är den 3 december vi tillsammans med andra nordiska hjältar i Danmark, Finland och Norge får tillgång till tjänsten.

Redan nästa vecka, 23 november, får Nederländerna, Portugal och Österrike tillgång till det. Däremot får Belgien, Luxemburg och Nya Zeeland vänta till 10 december.

Tjänsten har rönt stor framgång och uppges inneha ett massivt utbud av gratis musikvideor. Är det här något du ser fram emot?

Att man hatar PS3 till den grad så att man försöker hitta alla tänkbara motargument mot PS3 som Gumbledock, nu försöker göra men misslyckas flagrant är bara så himla trist. Efter att ha läst det du skrev blir man inte direkt mer sugen på att skaffa sig... 18/11 Cross-game voice chat nu då. 18/11 Nu i november så kan folk i england frankrike tyskland och nåt mer land hyra eller köpa film på ps3, vi i norden får tillgång till det nångång i första kvartalet nästa år. 18/11 Undra när kan man köpa/hyra filmer så som i USA på sin konsoll, bara nyfiken dom har ju fått en van vid att tanka/streama pirat på sin PC, dom borde ta kontakt med youtube dom vet hur man erbjuder rörliga bilder via internet. 18/11 Nja, att MS väljer att ta betalt för sin tjänst för att kunna erbjuda dels en stabilare/snabbare tjänst, mer material online samt fler exklusiva titlar/multiformat som tidigare varit Sony-exklusiva ser jag som helt naturligt. Kvalité kostar, som vi alla... 18/11 Man ska väl inte vara inte vara elak, men måste ju bara säga en sak, på ps3 där kan folk se musikvideos gratis, men på Xbox 360 där måste folk köpa musikvideos om dom vill se dom som finns där, blev mäkta paff när man hade 360 och såg att dom släppte... 18/11 Ehhh jag kollar på jävligt mycket musicviddys för jag är intresserad av själva konstformen typ, fast ja... de visas ju inte på tv de jag gillar. 18/11 Ok... ska dra bättre exempel.... där dog Youtube, ehhh 18/11 Då kan du ju använda tjänsten för att lyssna på (gratis) musik utan att titta om du vill. 18/11 Ja, detta ser jag fram emot! 18/11
Skicka en rättelse