#Epic Games Cliffy B (vi vet att han inte vill bli kallad det men nu gör jag det ändå) visade under #Microsofts presskonferens upp den efterlängtade avslutningen på Gears-trilogin – #Gears of War 3 - och nämnde lite kort att ett nytt spelläge vid namn Beast kommer att gå att finna i slutprodukten. Vad är då Beast, undrar du säkert.

Jo, det är som Horde-läget, fast omvänt. Alltså, du spelar som Locust istället för människa och ditt mål är att meja ner alla människor för att på sätt ta dig till nästa våg. Men det är inte allt, utan du kommer mellan vågorna erhålla poäng beroende på hur många mänskliga åbäken du mejar ner. Du kan börja som en liten självmords-Ticker, men om du då lyckas träffa många människor så kan du allt eftersom uppgradera dig till de riktigt fläskiga Locustarna. När exempelvis EG provade på det nya spelläget tyckte de att det var helt strålande.

Oboy, oboy, oboy, skulle man kunna säga inför släppet av spelet i april nästa år.

<img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=106935&w=9999&h=9999&s=0&f=0&a=FjZTZmYTliNT"></img>Klicka här för att komma till FZ:s bevakning av E3-mässan 2010.