#Activision har nu satt upp ett tredje spelhus, utöver #Treyarch och #Infinity Ward, som ska arbeta med deras überpopulära Call of Duty-serie. Det är dagstidningen Los Angeles Times som kommer med nyheten, men några vidare uppgifter om vilken utvecklare det rör sig om förtäljer inte historien. Inte heller är det känt om den tredje Call of Duty-utvecklaren ska arbeta med nya spel i "huvudserien", eller om studion framförallt kommer syssla med sidotitlar till format som Nintendo DS och iPhone.

Det ryktas om någon slags onlinespelsvariant av Call of Duty, men tills vidare är det bara spekulationer. I dagsläget så turas utvecklarna Treyarch och Infinity Ward om att släppa en ny titel vartannat år. Kanske kommer de få glädja sig åt längre utvecklingstid för sina skjutarspel i framtiden.

Vad tror du om att ytterligare en kock blandas in i soppan?

Hade mina kompisar bott här så hade det inte varit något större problem kanske, men dom är spridd över hela världen, det är kompisar från min "hemmaserver" nämligen. Österut till Moskva, västerut till Kalifornien, Norr från Alaska och söder från tyrol.... 20/11 Nu förstår jag inte, vad har dedikerade servrar med möjligheten att spela med dina kompisar att göra? 20/11 Ja, om du spelar via Xbox så förstår jag dig. Men för mig är den stora behållningen vid spelet att spela med mina kompisar online. Och det går inte med MW2, så utan stöd för dedikerade servrar så är det inget spel för mig. Sen så tycker jag inte MW2 til... 20/11 Gratulerar! Jag själv har köpt alla förutom 3an. Är inte helt nöjd med Treyarchs insats i serien, men köper det likväl. Kan säga att MW2 har kommit med såpass nya saker till serien att DLC-paketen känns värda ändå. Grymt värt köp måste jag säga och du... 20/11 Kids? Jag är 45, har köpt alla dom tidigare versionerna av cod utom 3, eftersom jag spelar på PC. Samtliga utom UO i 3 ex. Hade tänkt mig köpa MW2, så verkligen fram mot det till Bowling avslöjade att det inte skulle vara DS stöd i det. Blev grymt besvi... 19/11 Bra fråga! Jag satt just och räknade på det lite själv, men kom fram till att det helt enkelt var för mycket pengar för att kunna komma fram till ett korrekt svar. I skrivande stund flyger Activision skytteltrafik Världen - Stockholm med helikoptrar ful... 19/11 Men vafan nu får ni fjollor lära er whina tydligare: wwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa buhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Så. Nu hjälpte jag er lite.. dags... 19/11 Ja, hellre det än en portning till PC. :| 19/11 Varför bryr sig kids för? Ni har väl ändå inte betalat någon slant till IW då ni sitter och trycker på hackade privatservrar ändå. Jag personligen betalar gärna en summa varenda månad eller laddar hem DLC för att kunna se ett spel ge mig mer glädje. 500... 19/11 MW2 är grymt kul. Hardcore Domination hade dock varit på sin plats :/ 19/11
Skicka en rättelse