Har du redan dragit igenom #Dragon Age: Origins alla sex inledningar, utforskat alla grenarna i dialogträden och utfört alla uppdrag? Då har du inte bara lite för mycket fritid utan du är även redo för det första tillägget som annonserades idag - Return to Ostagar.

Du kommer att få besökare slagfältet där Grey Wardens mötte sitt största nederlag och nästan utrotades samt utforska vad som hände med Fereldens fallne konung. Detta till ett pris av £3.99 på Playstation Store och 400 BioWare eller Microsoft Points på pc respektive Xbox 360.

Du säger att spelet är enkelt och för kort? Alltså jag svär, att om man skulle gå runt med en röd skyllt på stan och fråga folk vilken färg skyllten har, så skulle vissa fortfarande envisas med att skyllten är blå. :P 22/11 Är det bara jag som känner lukten av pengar-mjölkning här? Om dom kan få ut ett DLC så här snabbt, varför inte bara ha med det i orginal spelet för? 21/11 Kan inte i min vildaste fantasi påstå att spelet var kort. Men däremot så ville jag bara ha mer när jag spelat genom det. Och mer är på väg så jag är en glad liten gosse. 21/11 Haha... Tyckte oxå det va kort... Men det är ju för det är så förbannat bra... Enligt min uppfattning är det runt 40-50 timmar, men dom timmarna går riktigt fort. Mest lurad blev jag av Percentage Complete grejen, som tydligen räknar allt man låst upp... 20/11 Måste göra ngt fel. Har bara klarat att göra earlen frisk än så länge och är nu i alvernas skog. Har förvisso gjort många sidequest men har flera utav huvudquesten kvar o har allaredan spelet 35 timmar. Känns som om det kommer att ta minst 35 timmar til... 20/11 Mmh, sitter och lyssnar på soundtracket som finns på bonus-skivan. Så fruktansvärt bra musik i det här spelet. 20/11 Kort? :S Jämnfört med vad? WoW? 20/11 Haha. :) Näedu.. Om du tycker det är enkelt så får det givetvis stå för dig- många håller dock inte med. Men formuleringen 'otroligt kort även om man gör sidouppdrag' kommer du inte undan med, för det stämmer helt enkelt inte. För mig är DA ett klockren... 20/11 sluta snacka dynga. du vet ju inte vad du pratar om.. hoppas ingen lyssnar på det du säger om detta spel. 20/11 Tog mig dryga 70 timmar att göra Allt man kan i DA.... Ser fram emot DLC :) 20/11
Skicka en rättelse