#Microsoft hoppas självfallet på att du och dina föräldrar kommer köpa Kinect till såväl sig själva som till alla de känner. Nu har det dykt upp två färska montage med vad som förhoppningsvis är icke-fejkade spelsessioner där barn och vuxna hoppar, kollar på film och har sig på allsköns vis. Vi meddelade tidigare idag att priset antagligen inte kommer röjas förrän under GamesCom i augusti, så lite #Kinectimals kan du spana in för att dämpa din rörelsehunger (det är fint väder ute förresten).

<img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=106935&w=9999&h=9999&s=0&f=0&a=FjZTZmYTliNT"></img>Klicka här för att komma till FZ:s bevakning av E3-mässan 2010.

Shit.. här har man minsann äntrat gnällbältet. Hur svårt är det egentligen att förstå att detta inte riktas emot er som anser er vara "hardcore" gamers? Det är bara ignorera och gå vidare om man inte känne att detta är något som passar en. Tycker det... 18/06 Hoho, bland det fånigaste jag sätt på länge. Spelar ingen roll att jag inte är målgruppen. Fånigt! 17/06 Tyckte det såg bättre ut än väntat om man bortser från de jätteöverdrivna reklamerna. De flesta bara gnäller på att de ser löjligt och fjantigt ut osv men man måste ju förstå att de riktar sig inte mot gamers. Det är ju bara att ignorera allt om Kinect... 17/06 Det blir bara bättre och bättre... Kartongerna till Kinetic-spel är lila istället för gröna. Gulligt va? ;) [http://kotaku.com/5563570/kinect-games-have-their-own-special-boxes] 17/06 Fyfan vad gay! Hatar sånt här familj-spel skit. Ge oss riktiga spel ist för sånt här skräp. Jävla skit, kommer kasta min 360 nu, brb 17/06 Det ser ut som en lite bättre version av Eyetoy. Jag avskydde eyetoy, så det här passar jag nog om jag köper en Xbox någon gång i framtiden. 17/06 Hade det inte bara varit lättare att ge konsolerna en mus? Alla i dagens läge kan hantera en mus. Varför allt fladder? Då hade man dessutom haft samma härliga kontroller till sin konsol som man har till sin PC när man spelar spel. 17/06 Priset är röjt; 149 dollar kommer Kinect gå på, enligt Gamestop, Amazon, Walmart och BestBuy. 17/06 En leende tiger... den ser klart påtänd ut. Man ska tydligen ha svårt att använda den som fjärrkontroll om man sitter ner för den klarar inte riktigt av att känna igen kroppen om man sitter. 17/06 Videofunktionerna med röst- och geststyrning ser ju otroligt bra ut. 17/06
Skicka en rättelse