16 000 #Aion-konton vars ägare sysslat med spammande, inköp eller försäljning av guld eller användning av botar (för att levla snabbare eller farma guld) har stängts av i ett svep, meddelar #NCsoft. Kontona tillhör spelare på nordamerikanska såväl som europeiska servrar - kanske just dig?

Mer information om dagen då den väldiga ban-hammern slog ned som åskan i ett träd kan ni finna på officiella forumet, där vuxna män gråter som små flickor utan ponny. Enligt NCsofts Community Manager Andrew Beegle så har dock bevis för de icke godkända handlingarna samlats in under en längre tid.

Vi intar en mycket tuff ståndpunkt kring denna frågan. En överklagandeprocess finns för de spelare som anser att de blivit felaktigt bannade. [Men] om ditt konto är delat, köpt, lånat eller power-levlat så kan det vara handlingarna av någon som tidigare använt kontot [som gör att vi bannar det nu].

FZ:s omdömeslösa Aion-recension var, trots avsaknaden av betyg, positiv. Har du spelat Aion och vad är din inställning till onlinerollspelet än så länge?

Bra de tar tag i detta, gillar spelet mer o mer, efter 40 så börjar de bli riktigt kul. Fire Temple perioden va dock inte så rolig. 25/11 Senaste gången jag hörde de bannade folk så var det 125.000st konton som åkte. De har bannat mera folk än vad Aion har spelare totalt. 25/11 Inte för att jag spelar just det här spelet, men guldförsäljning är ju ett gissel i de flesta sådana här spel och det är ju bra att man tar i med hårdhandskarna. Vad man får och inte får göra står ju klart och tydligt när man skapar sitt konto och gör... 24/11 Saken är väll att blizzard tar sådan god tid på sig att banna. Vet en polare som blev bannad typ ett år efter att han testat en bot en halv level :D ialla fall, skönt med 16k banns, nu slipper jag alla guldskrikare några timmar tills dom köpt ett nytt... 24/11 Här är en grabb som har koll på läget [/Sarkasm] Skönt för de som spelar. 24/11 Låter ju bra, hört att det är infesterat med bots etc. 24/11 "Blizzard bans 350,000 Battle.net accounts" 24/11 *gråter av skratt* aaah, roligaste jag läst idag :) Kan förstå att folk fuskar i onlinespel, jag skulle själv göra det om jag ansåg det vara värt pengarna att köpa låtsasguld. Orka sitta och nöta med att döda mobs i flera timmar? Nä, farma guld låter... 24/11 "Har du spelat Aion och vad är din inställning till onlinerollspelet än så länge?" Har en Sorc, level 30 och är ganska nöjd med spelet. Har småtuffat framåt och spanat runt lite under xpandet. Den känslan jag har är att spelet gott kommer att duga fram... 24/11 Trevliga nyheter. Gött att vissa företag står upp för oss som spelar utan att fuska. Nu spelar jag inte Aion men gläds med er som gör. 24/11
Skicka en rättelse