Lite i förbifarten råkade Ubisoft-anställde Kevin Short, författaren bakom #Far Cry 2, avslöjade att ett tredje spel är under utveckling. Det är dock inte han som skriver storyn, han är säkert upptagen med #James Cameron's Avatar: The Game, men enligt honom "ser det riktigt spännande ut".

Computer and Video Games skriver att spelet kan komma att lämna den afrikanska stäppen, något som nämndes redan vintern 2007 när vi pratade om tvåan med utvecklarna. Vi lär få veta mer de närmaste månaderna men vi kan gissa om att antalet kvadratkilometer kommer att nämnas i den första pressreleasen.

på WEBHALLEN.com kan man boka far cry 3. sen tog dam bort det :O. nu kan man inte boka far cry 3 :O. är det nan som vet varför ? 13/09 FAR CRY 1 är bäst :P 13/09 Jag hade inga större problem med naturlivet i Afrika. Men som du sa hade det varit trevligt om inte alla människor var fientliga och beväpnade. Det kändes som att hela landet försvarade sig mot mig. Tyckte aldrig att det kändes som en krigszon som det... 27/11 Ibland känns det som om man spelat ett helt annat spel, för jag har verkligen ALDRIG upplevt samma sak. De enda gånger jag upptäcktes direkt när jag körde stealth var om det var någon som faktiskt såg polaren dö, alt. ligga död på marken. Framför allt... 26/11 Hoppas Ubisoft gör lika bra jobb med att förbättra FC3 som de gjorde med att förbättra AC2. Edit: ah, Westmountain hann före. :D 25/11 Får fan hoppas på att dom inte fuckar upp spelet som med 2an... 2an saknade så jävla mycket >.< 25/11 Hoppas att de gör samma sak som Ubisoft gjorde med AC2 och finslipade det så pass mycket att det blev mycket mycket bättre än första 25/11 Jag spelar i stort sett bara singelplayerspel. Finns inget bättre än ett spel med en intressant story (t.ex. Mass Effect/Fallout) som man får sitta och förkovra sig i timme efter timme. Multiplayer är förvisso kul men ärligt talat så hade jag klarat mig... 25/11 Gillade 1:an men 2:an dödade spelet tycker jag, det är bara att hoppas att nr 3 blir mer färgglatt och mer lättspelat. 25/11 Visst kunde man smyga hyfsat innan man avfyrade ett skott men sen var det som om fienderna satte på sig FLIR goggles. Det var ju larvigt. Även om man tog skydd bland buskar och allt så sköt de ju rakt på en även även när de sprintade. Alla sandbox-spel... 25/11
Skicka en rättelse