#Ubisoft meddelar att man enligt interna beräkningar sålt hela 1,6 miljoner exemplar av #Assassin's Creed II under spelets första vecka i handeln. Det är 32 procent bättre än originalspelet, som trots detta har rekordet för snabbast säljande nya varumärke på den nordamerikanska marknaden. Framgångarna kommer säkerligen av att uppföljaren fått god kritik och rent allmänt anses ha rättat till de skönhetsfel som drog ner helhetsintrycket av ettan.

Jämfört med novembers jätte, #Call of Duty: Modern Warfare 2, står sig dock siffrorna slätt. Modern Warfare 2 sålde hela 1,7 miljoner exemplar bara i Storbritannien under första dagen, och beräknas ha sålt cirka sju miljoner exemplar den första veckan. Vilket av spelen valde du att förgylla höstmörkret med?

Spelet hade sålt betydligt bättre om det inte släppts i samma veva som Modern Warfare 2. 26/11 Jag köpte MW2 till ps3'an väntar på pengar till AC2 =D 26/11 Lagom töntigt att alla nördar fortfarande tjuter om dedikerade servrar. 26/11 Köpte båda här, kunde inte bara välja en. =) Men dem hade rättat till många fel i AC2 och det var en riktigt grym spelupplevelse, och story-mässigt så slår AC2 MW2. Men som sagt bara jag som tycker det. Så se till att njuta av detta spel, förtjänar verk... 26/11 Undrar när vi får reda på vilka som vann i tävlingen? Andra frågan tyckte jag var luddigt. 26/11 jag köpte båda, dock så MW2 till PC, en sak som jag inte typ gillar att betala så mycket för ett spel. är att som AC2 efter 4 dagar hadde jag gjort allt, alla updrag alla fjädrar alla the truth och hela storyn etc. 908 kr för 4 dagars skoj :P visst det... 26/11 Köpte båda, hat kul med båda, nästan Platinum thropy på AC2 :p 26/11 Det är väl inte en helt korrekt jämförelse eftersom PC versionen på AC II inte släpps förrän nästa år (medan CoD MW2 släppte till alla platformar). Men att CoD är kungen, sett till försäljningssiffrorna råder ingen tvekan om. För mig som inte är är så... 26/11 håller på BC2 jag med!:D 26/11 Tycker det är kul när det går bra för andra spel utvecklare. Skadeglädje mot IW men dem får gärna misslyckas efter sin otroliga arrogans mot pc användarna... hoppas DICE säljer riktigt bra med BFBC2 med, vore skojj. 26/11
Skicka en rättelse