Den Stockholmsbaserade svenska utvecklaren #Straycats bildades 2007 och nu är det snart dags för betatider av deras första produktion - #Lineage of Conquest. Första gången LoC kom på tal var 2004 när en prototyp till spelet vann Swedish Game Awards pris för bästa spelidé. Straycat bildades av individer som jobbar, eller har jobbat, på större svenska spelföretag.

I LoC handlar det om att bygga upp ett kungadöme från grunden och i stil med tidigare webbaserade titlar som exempelvis Utopia går tiden långsammare än i vanliga strategititlar. Detta för att uppmuntra till ett långsiktigt strategiskt tänk. Varje spelrunda pågår ett antal veckor och under speltiden kommer du bygga arméer, skapa allianser och efter varje runda kommer dina framgångar på något sätt tas med till nästa runda.

För alla besökare på Dreamhack så kommer det erbjudas möjlighet att prova på en betaversion, och du kan spana in spelets bås som ligger mellan DreamStore och Aion i hall B. Du kan från och med idag även anmäla dig inför kommande betatester på spelets sajt. Spana in första trailern och bilder hos oss.

[video=4123]

Skicka en rättelse