I en MTV-intervju säger #Gearbox Software-anställde Paul Helquist att spelhuset är medvetet om att många spelare blev besvikna på avslutningen i #Borderlands. Helquist säger dock att studion "gjorde så gott de kunde" och att de hade testat flera alternativa slut innan de kom fram till det som hamnade i den färdiga produkten.

I slutändan valde vi det [slut] som du fick spela. Vi visste inte hur folk skulle reagera på det. Helt uppenbart har inte reaktionerna varit så positiva som vi hoppats. Det är något vi kommer ha i åtanke när vi fortsätter göra nya grejer, oavsett om det är nedladdningsbart material eller andra, framtida spel.

Har du spelat Borderlands och vad tyckte du isåfall om spelets avslutning?

Du kan köra igenom DLC:t med vilken lvl10+ gubbe som helst, du kommer inte förlora något. Det funkar bara som ett nytt område du kan teleportera dig till. Mainkampanjen blir dock väldans lätt eftersom farornas skalning då blir fel i "vanliga" världen... 29/11 NÅGON som vet om man kan använda sin gubbe efter att man klarat spelet till att spela DLC? Jag är LVL 21 och har kört alla sido quests och main quests. Så man vill inte förlora honom och har även alla unika vapen, sköldar, artifaqts m,m man kan önska... 29/11 Hold the phone... Hade borderlands en story? ;) Fast jag är orättvis, jag orkade aldrig läsa igenom nån quest så det är väl därför jag helt missade den 29/11 Om jag inte är helt ute och cyklar . 28/11 Varv 2.. eller "The Zombie Island of Dr. Ned" DLC'n Förstår inte alla som säger att slutet suger, visst lite abrupt och så var det kanske, men om man tänker på vad planeten heter och vad man letar efter så passar det rätt bra faktiskt. :P 28/11 Alltså jag är på lvl 32 och har gett snigeln fan. Frågan är nu om det fins andra updrag i spelet som "kräver" lvl 30 eller högre. De flesta jag hittar är allt från lvl 12 - 20 och dom inte ger nå xp eller är utmanande. 28/11 Det var det sämsta slutet jag stött på i ett spel. Snacka om besvikelse. 28/11 Hehe spelet var riktigt underhållande. Speciellt i co-op. Tyvärr var ju slutet lite... abrupt? :D 28/11 DET SUUUUUUUGER. Det var den mest ointressanta boss fighten jag har gjort i hela mitt liv. Sätt lite tejp på musen, sikta på honom och gå och gör kaffe. Sen fanns det inget att göra :((. Gör alla quests, sen får man samla vapen. Men till vilken nytta?... 28/11 theHarmlessWarrior: 27/11
Skicka en rättelse