#Infinity Ward meddelar, via anställde Robert Bowlings twitter, att den första rundan med DLC-material till #Call of Duty: Modern Warfare 2 hittar ut "under våren" nästa år. Mer om det vaga släppdatumet i det vaga twitter-meddelandet som lyder följande:

DLC är planerat för den underbart vaga tidsramen "våren". Jag kommer låta er veta när vi vet när det kommer bli klart.

I dagsläget finns ingen information om vilken typ av DLC det kan tänkas bli, men med tanke på att Bowling tidigare sagt att fler Spec Ops-uppdrag kan övervägas om "spelarna vill ha fler sådana", så är det inte omöjligt att det rör sig om något sådant.

när alla småbarn som klagar på att dlc kostar växer upp o inser varför de kostar kommer mkt whine försvinna, om ett företag kan tjäna pengar på en sak, varför inte försöka göra så stor vinst som möjligt? varför ge ut saker gratis som man kan tjäna penga... 30/11 För oss som inte snackar online språk fullt ut så gissar jag att DLC står för http://en.wikipedia.org/wiki/Downloadable_content ?? EA försökte släppa 2st sådana till BF2 men det slutade med att båda kom med gratis med senaste patchen.. 29/11 Dedikerade servrar till alla plattformar som DLC vore inte helt fel! :D 29/11 Dra inte ner oss i träsket bara för att ni inte står upp får något. 29/11 tror att det beror på prissänkningen av xbox360n och ps3n. var en pc-only men nu är min data 2 år gammal och pallar inte de nya spelen så jag har blivit en console(xbox360) gamer...tycker dock att det var bättre att sitta framför dataskärmen och lira... 28/11 Finns inget autoaim i MP på konsoll. 28/11 Alla konsol portningar som innehåller skjutande har "auto aim", man får tillochmed kryssa UR rutan på dator versionerna av spelen, det är skandal. AUTO AIM ÄR INTE BRA 28/11 Jag kommer inte köpa något DLC. Jag behöver det helt enkelt inte. Och oftast när de släpper nya multiplayer kartor så slutar det med att nästan alla spelar de gamla banorna ändå, så man behöver inte köpa dem heller. :P 28/11 Underbart talesätt!!! 28/11 Så synd att inte det här spelföretaget fattat att tjäna flest pengar gör man när man gör kunderna nöjda. Man kan klippa ett får varje år, men man kan bara slakta det en gång. 28/11
Skicka en rättelse