Den officiella E3-trailern från #Driver: San Francisco hittar ni här, men nu har också en video-genomgång av självaste Martin Edmondson också letat sig ut på nätet. Här får ni se mer av vad ni kan vänta er när senaste Driver-spelet släpps någon gång under årets sista kvartal. Mycket nöje.

<img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=106935&w=9999&h=9999&s=0&f=0&a=FjZTZmYTliNT"></img>Klicka här för att komma till FZ:s bevakning av E3-mässan 2010.

Och så bara måste dom förstöra allt med "shift" skiten. Vem fan kommer på något så idiotiskt? 21/06 hm... 20/06 zauii89 och booNZTXTood: Var glada över att de ens gör det här spelet, era utseendefixerade jävlar! Grafiken är inte allt. Kolla bara på Sleep is death. Det blev utsett till månadens spel av PC Gamer (90% i betyg) och det ser ut som att det är gjort und... 20/06 Jag har lite delade tankar... först så tyckte jag att bilfysiken i cockpit-view så ganska rolig ut faktiskt. Det ser overkligt ut, och tycker inte att SHIFT-funktionen verkar som något roligt för mig i alla fall. Men man ska inte klaga. Får se hur detta... 20/06 Okej, men du är ju bara det bästa av det bästa. Sitter och gnälller på de som gnäller. Snacka om att din fritid verkar meningslös. Låt folk gnälla (säga att de ogillar något) på ett forum. Det är en åsikt som alla andra, inget fel med att folk vill dryf... 20/06 Usch, de försöker ju verkligen inte gå tillbaka till rötterna när de baserar spelet runt en kass gimmick som låter dig byta bilar huller om buller och tar bort alla konsekvenser, sen bara för att bilfysiken kanske inte var lika avancerad då så fanns det... 20/06 ah ok, han hamnade i en koma.. då förstår jag hur han kan teleportera sig fram och tillbaks mellan bilar. 19/06 Jag är INTE förtjust i SHIFT-funktionen... Förstör hela driver känslan.. men men. Annars såg det sjukt nice ut. 19/06 jag tkr det är synd dem tog bort ( springa runt och skjuta ) att bara åka runt i bilar o ''shifta'' för att kroka andra bilar känns som en sak som snabbt blir långtråkigt. fast lite kul vare att se honom gång på gång byta polis bil för att han krockade... 19/06 Ser väl lite oslipat ut ja, det håller jag med om, men det är som berättaren själv säger en "väldigt tidig version". Hade varit rätt konstigt om det va überperfekt omedelbums. Shift grejen ser väl inte ut o falla mig i smaken riktigt just nu, men det... 19/06
Skicka en rättelse