När #Rare-mannen Nick Burton, executive producer of technology and communications, blev tillfrågad om det synliga Kinect-lagget så menade han på att det "inte är ett problem":

Lagg är inget problem. Som med alla andra protoyp-grejer så var det såklart det tidigare. Det är vad man kan förvänta sig. [Men] var vi är nu? Inte alls. Ja, vi har jobbat massor för att försäkra oss om att det inte skulle vara ett problem och när du har något som kopierar vad du gör så fungerar det inte med en massa lagg.

#Kinect Sports-lagget ligger på upp till 150ms, och det är det enda Rare-spelet spelhuset (åtminstone utåt sett) jobbar på för tillfället.

<img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=106935&w=9999&h=9999&s=0&f=0&a=FjZTZmYTliNT"></img>Klicka här för att komma till FZ:s bevakning av E3-mässan 2010.

Det finns alltid undantag. Saken är den att Wii är gjort för att tilltala casual gamers från start. Det var fyra år sen. Kinect och Move är lite sent ute. Sen tror jag de flesta casual gamers inte lägger ner massor av pengar på sitt spelande, vilket gör... 21/06 150ms? ingenting om man har spelat Bad Company 2... 21/06 Läste först "Brittiska kungahuset säger att farhågorna om lagg tillhör det förflutna." Tänkte wtf... blev jäkligt roligt för en sekund. 20/06 Om du inte kan hitta några stora skillnader mellan eyetoy och kinect så kanske inte du borde syssla med spelande ö.h.t. För övrigt så tror jag mer på Kinect som fjärrkontroll. Touch screens är ju en framgång så varför skulle inte vifta i luften vara bät... 20/06 buio: Nja jag har haft en Wii men sålt den pga spelutbudet var för dåligt. Dessutom är grafiken extremt usel. Saknar dock vissa typer av spel och kommer därför defintivt köpa kinect om det visar sig vara något att ha. Ett problem med fördröjningen är... 20/06 Nej de funkar totalt olika. Faktum är att eyetoy enbart läser av förändringar i en bild. Denna teknik använder sig av MYCKET mer. Bland annat 2 kameror, som sedan skapar en 3D bild av rummet och beräknar ut dina rörelser i en 3D värld. Utöver det så stö... 20/06 är inte en eyetoy bara en förb....... en webcam? kan sitta och leka detta hela dagen då man kommer tillbaka till det första fotot... 20/06 jag tycker 0,15s är mycket lag.. 20/06 whoops ngn hade redan skrivit om att det var gammal teknik :P 19/06 ''Tekniken är för ny och utvecklare har ingen som helst kunskap om de.'' Förlåt om jag frågar men vadå Ny? fans inget liknande till PS2 där det var en typ ''webbkamera'' man satte upp på tv:n 19/06
Skicka en rättelse