#Naughty Bear kommer, Naughty Bear kommer, Naughty Bear kommer och dödar alla. Det torde vara den mest träffande inledningen i en informativ artikel om flerspelarlägena i Naughty Bear. I vårt arkiv har det dykt upp en rulle som vackert visar upp de fyra flerspelarlägena som finns att tillgå men för att tillåta även dig med filmfobi att förstå vad det är som gäller så är det bara att fortsätta läsa.

  • Cake Walk: Det är alla mot alla, fjädrar, dun och tårar. Ditt mål är att vara den som håller i tårtan längst, och när en spelare lyckats hålla i tårtan en viss sammantagen tid vinner denne.

  • Golden Oozy: En gyllene Uzi finns att tillgå, och med denna är det bara att meja ner så många björnbusar (de andra spelarna) som du kan. Den förste som lyckas förinta ett visst antal björnar med det gyllene vapnet vinner.

  • Jelly Wars: Tre spelare ska tillreda världens största - och bästa - Jello. Naughty Bear däremot, ska gömma jello-bitarna som ligger utspridda lite varstans, lägga fällor och mörda de andra björnarna. Naughty Bear-spelaren vinner om de andra tre dör medan de tre andra vinner om de får ihop alla delar.

  • Assault: Två lag som tar över punkter för att i slutändan förinta varandras guldbjörnar.

Låter det luddigt? Nämen, filmen finns ju fortfarande att tillgå. Smaklig måltid!