Häromdagen listade vi ett par nyheter i #Gran Turismo 5, och under E3 dök såklart en trailer upp. Nu har ännu ett filmklipp släppts lös - denna gång via Youtube - och klippet ifråga visar upp Top Gears testbana från sin allra bästa sida. Motsvarar det förväntningarna?

Den andra november släpps Gran Turismo 5 i Nordamerika, men ett europeiskt släppdatum är ännu inte tillkännagivet. När hoppas du att det släpps? Igår?

Orkar ni inte vänta kan ni ju alltid köra top gear-banan i GTR2 eller GTR-E :) http://www.youtube.com/watch?v=fAXUX_YHxIA 22/06 Du menar att det här (http://www.youtube.com/watch?v=ZQl6E33yBQo&feature=fvw) är mer som en "riktig" simulator? Kika 0:53 och framåt. :) Det du säger med "En simulator är inte "realism ibland", det är arkad" är väldigt motsägelsefullt då inget spel idag... 22/06 Det är inte bara top gear banan, det är lite av le mans också. 22/06 Det är inte bara top gear banan, det är lite av le mans också. 22/06 Beror på vilket syfte "simulatorn" har. Om syftet med GT5 var att krascha bilar så skulle det inte kunna klassas som simulator, nej. Däremot hanteras bilarna väldigt realistiskt när man spelar som man ska. Att man får en extra chans efter att kraschat... 22/06 En simulator är inte "realism ibland", det är arkad...eller egentligen begreppet spel. MS Flight Simulator är ett exempel på en simulator, utan egentliga mål och nivåer att klara av t.ex. Egentligen kan GT5 och forza för den delen, aldrig klassas som... 22/06 Ser ju helt värdelöst ut..bilarnas rörelsemönster och fartkänslan syftar jag till då. Verkar faktiskt riktigt riktigt tråkigt 22/06 Bara jag som reagerade på hur det såg ut när dom körde på gräset? Såg fördjävligt ut. 22/06 Jag märkte det. Motor ljudet på Gt5 är svag och liknar damsugare. Froza3 har mycket bättre motor ljud och krasch ljud. Här är några video clip jämför båda ljudet: youtube clip1 (http://www.youtube.com/watch?v=XGFdfCXMosg&feature=fvw) youtube clip2 (http... 22/06 En sak som skulle göra det grymmare om jeremy clarksson kommenterade ens körning xD 22/06
Skicka en rättelse