De totala intäkterna för Call of Duty-serien har nu överstigit tre miljarder amerikanska dollar - något som gör serien till en av vår tids största underhållningsfenomen, enligt #Activision-chefen Bobby Kotick. De sex spelen i serien har totalt sålts i över 55 miljoner exemplar.

Om du betänker antalet timmar vår publik spenderat på att spela Call of Duty-spel så är serien antagligen en av de mest sedda underhållningsupplevelserna i modern historia.

Det senaste spelet i serien, #Call of Duty: Modern Warfare 2, släpptes tidigare i månaden och har slagit mängder av försäljningsrekord. Allt om Modern Warfare 2 hittar du här.

Är du också ett fan av den ohyggligt framgångsrika Call of Duty-serien, och håller du med om att framgångarna är välförtjänta?

Om du inte är en riktig hardcore-gamer så gillar du säkert MP läget, jag har kört det hos en kompis ett antal kvällar nu och måste säga att det är grymt intensivt och roligt! Älskar att man kan sätta ihop sin egen klass och förbättra den medans man levl... 04/12 Kört alla spelen och måste säga att jag aldrig tröttnar....;-) 30/11 ??? CoD6 eller något annat CoD-spel har inte piskat ner Wii Sports. Hela franchisen har sålt ungefär lika mycket som endast Wii Sports. 30/11 Det är typ det bästa i hela cod serien :) Va likadant i cod4 och 5 30/11 Testade spelet hos en kompis igår.. Riktigt roligt. Fick alfrig in hans kontroller riktigt bra dock :P Men som alla andra COD spel så har man bra kontroll med musen/siktet ,, Det är ett stort + . Dock tyckte jag spelet var ganska svårt :P Hade väldiga... 30/11 Det är sån skön action i spelet. Älskar det! 30/11 Jag förstår inte alls hypen över detta spel. Vad är grejen? samma grafik, samma speluplevelsse som första, fast med kass multiplayer. Scriptade sekvenser spelet igenom. 30/11 Samma genre menar jag. Alla säger att detta spel "suger" är de värsta som gjorts..osv. Sen är Uncharted och Metroid Prime PS3 och WII spel. 30/11 Uncharted 2: Among Thieves, Batman: Arkham Asylum, Dragon Age origins och Metroid Prime Trilogy för att nämna några om du frågar mig... 29/11 Om någon skrivit en recension du inte håller med om innebär inte det att personen är mutad. Konspirationsteorier i all ära, men för att insinuera att FZ eller någon annan skulle ta emot mutor tycker jag man borde ha lite kött på benen för att komma med... 29/11
Skicka en rättelse