#Microsoft-anställde Chris Lewis säger till Gamesindustry.biz att Xbox 360 har "åtminstone" fem år kvar på sin livscykel. Lewis säger också att Europa är oerhört viktigt för företagets "globala framgångar" och verkar ytterst säker på att Kinect blir en framgång i territoriet.

Kinect till 360 är stort för Frankrike, Italien, Tyskland och Spanien, där det finns en marknad för casual-spel som vi nu kan adressera utan den fysiska barriären med en handkontroll. 2010 kommer bli ett stort år för oss. Det är på många sätt mitten på livscykeln för oss. Vad vi visat upp med denna nya designen och Kinect för Xbox 360 är att vi har åtminstone fem ytterligare år kvar av denna generation där vi kommer fortsätta erbjuda jättebra upplevelser för folk.

Lewis sällar sig också till skaran Microsoft-anställda som vill vänta med 3D, eftersom han hävdar att "vanligt folk" först kommer bli mer intresserade av tekniken då prislapparna blir mer realistiska. Enligt Lewis kommer 3D bli riktigt intressant först om 12-18 månader.

sony o ms har pumpat in så mycket cash i sina system och dessutom tagit fram nya kontroller och GUI. Vi lär få vänta tills iaf 2014 innan nästa konsoll kommer. 25/06 Alltså 3D haru funnits för pc jag vet inte hur länge men konsol skiterna sölar ner utvecklingen... 24/06 alltså om teknologin (för grafik) inte kmr utvecklas på grund av att ingen gör spel som är för snygga för att 360:n skulle klara av det betyder att jag kmr hinna bli vuxen innan jag får se lite ny grafik på skärmen ;( Förut var en dator som var 7 månade... 24/06 Nej 3d kommer garanterat vara ganska svalt innan det är mer av en standard. Om nu det ens hinner bli det med dagens utvecklingstakt? Hur har det blivit med bluray t.ex.? Ersatt dvd än? Kommer nog inte göra det heller. Inte för att det här med 3d är samm... 24/06 microsoft gräver sin egna grav.. 23/06 Jag har en bra dator, en 360 och en ps3:a. Gillar alla 3 som spel maskiner. Alla har sin grej som jag gillar. Jag har inte heller bråttom till nästa gen, men däremot så är jag sån tekniknörd så det skulle vara kul att få nya leksaker att leka med, det... 23/06 Säg inte det, vi som sitter på konsol längtar faktiskt minst lika mycket efter en ny generation då det inte längre sker så avancerade grafiska framsteg i spelen. Dock så spelar jag ju själv en hel del på PC också, men mest spel som har något år på nacke... 23/06 :up::up::up::up: 22/06 Konsolerna är flaskhalsar så ja, PC-spelare längtar mer till nästa generation än de som faktiskt sitter med en konsol. :| Om man ska vara petig så är det 9.0c alla speltillverkare använder vilket inte är direkt lika gammalt men ändå :P 22/06 Du missade de tidiga inläggen. Det kan komma en ny konsoll mycket tidigare än 5 år. Skulle det inte göra det så blir det antagligen en lite högre nivå. Om du tycker DX11 är gammalt på 5 år, så vad är då inte DX9? Det är nästan 8 år gammalt nu. 22/06
Skicka en rättelse