#Microsoft-anställde Chris Lewis säger till Gamesindustry.biz att Xbox 360 har "åtminstone" fem år kvar på sin livscykel. Lewis säger också att Europa är oerhört viktigt för företagets "globala framgångar" och verkar ytterst säker på att Kinect blir en framgång i territoriet.

Kinect till 360 är stort för Frankrike, Italien, Tyskland och Spanien, där det finns en marknad för casual-spel som vi nu kan adressera utan den fysiska barriären med en handkontroll. 2010 kommer bli ett stort år för oss. Det är på många sätt mitten på livscykeln för oss. Vad vi visat upp med denna nya designen och Kinect för Xbox 360 är att vi har åtminstone fem ytterligare år kvar av denna generation där vi kommer fortsätta erbjuda jättebra upplevelser för folk.

Lewis sällar sig också till skaran Microsoft-anställda som vill vänta med 3D, eftersom han hävdar att "vanligt folk" först kommer bli mer intresserade av tekniken då prislapparna blir mer realistiska. Enligt Lewis kommer 3D bli riktigt intressant först om 12-18 månader.