Det är ingen nyhet att ni, såväl som vi, tycker att #Red Dead Redemption är någonting att hänga i granen. #Rockstar Games meddelar nu stolt att gratistillägget Outlaws to the End nått din Xbox 360 samt Playstation 3, vilket innebär sex nya kooperativa uppdrag.

  • Ammunition: Mexikanska armén belägrar staden Tesero Azul. Ditt mål är att säkra staden, förinta fienderna utanför och spränga fiendens artilleri.

  • Walton's Gold: Walton och hans gäng har tagit kontroll över en liten guldgruva. Du ska sno så mycket guld du kan.

  • The Escape: Avbryt en vapenaffär, sno guldet, överlämna guldet till amerikanska armén, bli bedragen av armén, fly till Mexico med guldet.

  • The Herd: Rädda en hord med boskap från taskiga boskapstjuvar, skydda horden medan du leder den tillbaka till stan.

  • The Kidnapped Girl: Storma fortet Fort Mercer, rädda flickan, ta henne till byn.

  • The River: Åk flotte nerför floden tills du kommer till Nosalida - fiendens huvudbas - där en episk strid väntar.

Men det är inte allt som väntar, i samband med allt vad kooperativa lekar heter har en del nymodigheter tillkommit. Du dör inte direkt, utan hamnar i ett läge där du kan få "en klapp på ryggen" och således resa dig upp. Däremot förblöder du om detta inte inträffar inom rimlig tid. Så fort någon kommer till en ny checkpoint återuppväcks alla andra spelare. Sen tillkommer även medaljer och avancerade kooperativa uppdrag.

Avancerade? Va? Jo, det är så att när du klarat av uppdragen så tillkommer en svårare variant där du löper mycket större risk att dö. Bättre AI som träffar bättre. Pang. Som sista, men inte oväsentligaste tillägg, tillkommer klasser. Det vill säga att när du går in i ett kooperativt spel kan du välja en av fyra klasser med olika förmågor och vapen.

Dessa fyra klasser är fördelade över en som är bäst på längre avstånd, en på medel, en i närstrid och en som är all-round så det förslår. Sen har vi även tagit del av en mustig samling nya bilder som du enkelt kan spana in i vårt arkiv.