Även om #Deus Ex 3 än så länge bara har annonserats till pc ser det ut som att även konsolversioner kan vara aktuella. Häromdagen levererade Bit-tech uppgiften att spelet på grund av hög komplexitet blir pc-exklusivt. Den uppgiften dementeras av en #Eidos-medarbetare som kallar sig René i företagets forum.

- Pc-versionen är den enda som presenterats än så länge. [...] Jag vet inte var webbsidan får sin info ifrån.

Visserligen sägs inget rent ut om att konoslversioner är på gång, men det låter onekligen mer lovande (eller hotfullt, om du är pc-taliban). Releasedatum saknas ännu för denna efterlängtade titel, som utvecklas av #Eidos Montreal. De snickrar för övrigt på en annan nytolkning av en klassisk serie - #Thief 4.

Den första teasern från Deus Ex 3 har ett par år på nacken. Den får duga tills vi får tag på färskare material.

[video=1626]

Fast vad sa är inte att det är bättre kontroller och mer ergonomiskt med handkontroll, du sa att det är mer avancerat med handkontroll. Att först säga en sak och sedan svara på en annan är aldrig bra för att få folk att ta det du skriver seriöst. 01/12 Nja, skillnaden är väl att konsolspelarna är smarta nog att inse att de får vad de betalar för. Hade de flesta PC-spelarna köpt spel så hade inte behovet funnits av att göra så många spel med konsolinriktning, att det sedan är "idiotiskt" att köpa saker... 01/12 Att deus ex (1) rent allmänt anses vara ett av de bästa spelen som någonsin gjorts på pc är mer eller mindre ett faktum - Så om _du_ sedan anser att dom är skit; whatever, smak-bak-delad. Och ja. dom blir sämre. Försök att inse vilken rapefest det skull... 30/11 dom första spelen var ju skit,,gillade dom inte alls,, varför skulle det bli ännu sämre bara för att det släpps till mer än bara pc, bara löjligt att säga så 30/11 Jag hoppas på en PS3 release 30/11 Haha, för handkontroll är ju såklart mycket mer avancerat än ett tangentbord. Kom med något bättre nästa gång. 30/11 Hehe... "pc-taliban"... Jag vill ha denna till Xbox360. =) 30/11 *facepalm* Roande hur du säger att konsolspelare är i princip idioter ur konsument synpunkt. 30/11 Om spelet blir bra så gør det væl inte ett skit vilka plattformar det slæpps till. Deus Ex II var visserligen ett magplask utan dess like men det går ændå att gøra bra spel till samtliga konsoler. Ta till exempel det nyligen slæppta Dragon Age som finns... 30/11 Jag sätter mig nog framför min konsol och inbillar mig ingenting ;) Dock så är det så pass intressant att det inte kunde komma ett enda vettigt motargument. Kanske det svider att inse, men mycket av det jag skrev är sant. PC marknaden krymper pga konsol... 30/11
Skicka en rättelse