I en intervju med japanska 4gamer (via Andriasang) säger #Resident Evil 5-producenten Jun Takeuchi att han inte har något att göra med kommande Resident Evil 6.

Jag är inte involverad i Resident Evil 6. Det finns faktiskt ett antal andra saker jag vill göra. Till att börja med har jag en massa saker att göra relaterat till Capcom som helhet.

I intervjun säger Takeuchi också att han har intressanta nyheter att tillkännage i framtiden, som kommer "förvåna många". Bland annat verkar det som att han jobbar på något tillsammans med #Mega Man-pappa Keiji Inafune.

Bekräftelsen att Takeuchi undviker Resident Evil 6 kommer sannolikt inte som någon större överraskning för minnesgoda FZ-läsare, då den bäste herrn sa något liknande redan i maj.

På bild: Takeuchi är mannen till höger.

4:an var grymt bra. Hade mer pussel och skräckmoment och en bättre story. 5:an är nog ett av de sämsta spel jag spelat. Mindre skräck och mer action. Mindre pusselmoment. Påtvingad coop. Tråkig story. Uppdelat i levels <---- Slutade inte vi med detta... 30/06 Back to the roooooooots! 4:an och 5:an var bra spel första gången man spelade dom men jag får aldrig riktigt till det att spela om dom. RE1 har man tex klarar en herrans massa gånger. Nepp, 4 å 5 är på tok för mycket action. Mindre utomhusmiljöer och... 29/06 Då kanske vi slipper ytterligare ett till Gears of evil. RE5 var ju ett skämt och förnedrade hela serien, liknade mer en dålig GoW kopia än ett vettigt Resident evil spel 29/06 hoppas på något i stil med fyran och 3:an/code veronica 29/06 bra att byta ut personer ibland, då kommer det inte lite nytänk oftast, men visst risken för att det floppar är ju stor då också. Men vi håller tummarna på framgång :) 29/06 Jaså jag trodde det var Takeuchi till vänster men men, men skämt åsido jag skulle hemskt gärna att dom gick tillbaks till rötterna, med slöa men fasansfulla skrämmande zombies och lite xtra japp Xtra. 29/06 Älskade RE5! Men hoppas att 6an går tillbaka till rötterna såsom RE2-3 :D 29/06 nej för mycket action, vill fan ha ett skräckspel som dom första var, och lite pussel och spänning. 29/06 Bra, då kanske vi slipper ännu ett skitspel, 5an var fan inte bra asså. 29/06 RE5 är ju skitbra :D Hoppas 6:an blir lika bra! 29/06
Skicka en rättelse