Minns ni Windows-spelet #Black & White? Spelet som hajpades värre än Jesus återkomst till jordelivet, och som när det väl släpptes visade sig vara... helt okej. I en UGO-intervju säger den välkände spelskaparen Peter Molyneux att han gärna skulle se spelet till Kinect, men att han förmodligen inte har tid till det hela just nu.

Original-Black & White - med handen, sträcka in och röra och klappa, det skulle verkligen funka med Kinect och det skulle kunna vara riktigt supercoolt. Det är helt och hållet bara jag som tänker kring det, och kring vad Black & White betyder. Jag älskar idén kring den förbindelse handen gav dig till världen, känslan av makt och känslan av uppfostran.

Huruvida ett eventuellt Black & White skulle kunna bli verklighet till Kinect är dock tveksamt, eftersom Molyneux helt enkelt har svårt att hinna med allt han vill göra.

Problemen med att vara en designer nu är att det finns alldeles för mycket idéer än tid att utveckla dessa idéer. Jag skulle älska att göra något som Black & White igen. Jag skulle älska att göra Fable 4. Jag skulle älska att fortsätta med Milo, men det finns bara en viss mängd resurser och en viss mängd tid.

Herregud, ge karln lite mer pengar och köp honom lite tid också. Själv har jag svårt att tänka mig ett "vanligt" spel som skulle passa bättre med Kinect än just Black & White, faktiskt. Eller vad säger du?