#Microsofts Aaron Greenberg säger i en australiensisk tv-show (via Kotaku) att Kinect-visningen med Milo - från E3 förra året - inte kommer att släppas som spel.

Milo, han är safe and sound hemma i England. Milo-projektet är något som Lionhead Studios utvecklat i deras labb. Förra året när vi avslöjade Project Natal-teknologin så visade vi en mängd teknikdemonstrationer som en del av det. Och Milo är såklart en teknologi som fortsätter existera, men just nu är det inte ett spel som vi planerar släppa på marknaden.

Uppgifterna verkar än mer trovärdiga med tanke på att pojken Milo inte syntes till alls under den vanliga Kinect-visningen under årets E3. Samtidigt så motsäger denna E3-nyhet att hoppet är helt ute, så frågan är vad framtiden har i sitt sköte. Den som lever får se, helt enkelt!

Uppdatering: Microsoft bekräftade senare att det visst är ett spel i produktion och Peter Molyneux förklarar missförståndet till Gamasutra.

- Stackars Aaron Greenberg, han är i PR-gruppen, han har inte sett spelet på ett år.

Vill du att vi ska säga "Ja va smart du är." ? Du måste verkligen veta det här med natal milo... Hmm, vad är det för typ av spel? Vänta nu -- Är alla spel fejk? Nej jag vill inte tro att LEGO harry potter är fejk, det ÄR RIKTIGA LEGO BITAR I MIN DATOR. 02/07 Det var så självklart att natal filmerna från förra e3 var fejk, mer självklart än första e3 filmen av KZ2. Så jag vet inte varför du skryter över något så simpelt och fullständigt meningslöst? Men man kan ju dämpa sina kommentarer då det riskerar väcka... 01/07 oj då vad många som var säkra på att det är fake nu. jo det har jag sagt sen förra årets e3, och redan då spelade in video som visade detta. dock fick man dåligt med medhåll, undrar om det var nån som egentligen vågade hålla med då. men nu så slår sig... 30/06 Jo, det var ju rätt enkelt att lista ut att hela demot var fake. Såg alldeles för bra ut för att vara sant, och då är det oftast så också. Milo-demot var precis lika fake som de flesta av Kinect-demonstrationerna från E3. 30/06 Milo va så fake som de kan bli, finns flera videos som visar detta. 30/06 Varför inte demo you say, kanske för att natal/kinect inte kan göra det dom visade utan det där var mer eller mindre fejk från microsoft 30/06 kan ju lika gärna ha varit ett fejkat demo också, kinectimals var ju inte så imponerande 30/06 Men va fan, det enda som såg coolt ut med natal/kinect, så ska de inte släppa det, fan e det för affärsplan? 30/06 "men just nu är det inte ett spel som vi planerar släppa på marknaden." lion head kan tänkas försöka få till milo även om MS inte tror på det, vilket inte jag heller. 30/06 Och jag som hade så roliga idéer hahaha :D 30/06
Skicka en rättelse