Multiplayerdelen av #Medal of Honor betatestas för allt vad tygen håller för närvarande, och om du har snabba klickfingrar kan du få en nyckel till den slutna testningen. Surfa över till vår utdelningssida, hitta den gigantiska gröna knappen nertill och klicka så fort det bara går. Är du snabb nog blir du en av de 30 som får en nyckel senare i kväll. Lycka till!

Uppdatering: Inte helt oväntat gick nycklarna åt med rasande fart. Grattis till er som han knipa en, och till er andra önskar vi bättre lycka nästa utdelning.

hummm... fick nyckel av EA idag, men summerar man intrycken härifrån så funderar man på om det är värt att installera... 07/07 http://i50.tinypic.com/291ncc3.gif Jag snackar om konsol varianten. Det är därför Medal Of Honor, Bad company 2, Killzone 2 för att nämna några är så mycket bättre än COD till konsol. Där har du ingen auto aim utan du måste vara duktig. Läs vad jag skri... 06/07 Spelet aimar åt dig? Pröva lira lite fler spel på PC...vad förväntar du dig utav konsoller egentligen. Cod är knappast easy-mode om du lirar på PC, pröva cod1 , cod2 det är otroligt krävande reaktion-wise och aimmässigt, eller kör Cod4 med mods som tex... 04/07 Tråkigt att se folk vilja ha easy game alá cod ist för skill based game alá MOH. Autoaim vs skill. Jag väljer skill. 03/07 Håller med om att man inte kan klaga på en betatest. Detta är för de personer som känner sig manade att få en chans att kunna påverka spelet. Om man testar ett spel i "beta" så är det för att komma med konstruktiv kritik i spelet forum. Som jag skrev... 02/07 Har en extra nyckel om någon vill. Första som PM:ar mig får den. 02/07 Ni som inte fick någon key går knappast miste om nåt. Betan är pisstråkig. Jag spelade i 10 minuter och stängde sedan av. Har inte rört spelet sedan dess. 02/07 ni som inte fick en key ska bara vara glada för det. Jag blev förvånad över hur ospelbar och dålig betan var. Ne usch >_< 02/07 Håller med till fullo. Det räcker med att starta skiten så blir man förbannad. Tycker beta-testning är något man gör när man inte/väldigt sällan hittar buggar själv. det här känns mer alpha-kod. Förhandsbokade via steam så mina 500 är nog rökta. hoppas... 02/07 Shysst att lägga ut kl 18:00, varför inte klcokan 08:00 på morgonen istället? 02/07
Skicka en rättelse