Det snart releaseaktuella massiva racingspelet #Need for Speed: World kan i helgen provspelas av alla som så önskar. En öppen beta slår upp portarna klockan 19 svensk tid i kväll och pågår till måndag. Det enda som krävs är att du registrerar ett konto på spelets hemsida. Trevligt nog får du behålla ditt konto när fullversionen drar igång den 22 juli.

World är ett racing-MMO som till viss del blir gratis att spela (du får betala så kallade mikrotransaktioner för att nå högre nivåer). EA:s tidigare försök i genren - #Motorcity Online - lanserades 2001, men tvingades parkera för gott knappa två år senare. Bättre lycka denna gång, hoppas vi.

Själv tyckte jag det var väldigt kul att spela med polarna. Fly från poliserna i grupp var också väldigt kul ;DD 05/07 Fick closed beta key av Pcgamers engelskt motsvarande hemsida helt random, jag var tydligen medlem där också. Jag spela i ungefär 5min sen märkte jag att det var ju Need For Speed: Most Wanted. ??? Kände igen flera områden i spelet från Most Wanted, det... 05/07 De som suger med Need for speed's nyare spel är att de känns som att köra på en berg-o-dal bana :S Vafan är de för spel känsla.. Som då du kör med NOS på NFS: Underground 2... Nae! Ska speler vara kul o spela ska gatorna vara som t.ex GTA IV och körkäns... 04/07 De som suger med Need for speed's nyare spel är att de känns som att köra på en berg-o-dal bana :S Vafan är de för spel känsla.. Som då du kör med NOS på NFS: Underground 2... Nae! Ska speler vara kul o spela ska gatorna vara som t.ex GTA IV och körkäns... 04/07 Så bra som den här betan fungerar är det nästan värt att kalla det alfa... 04/07 Carbon? Haha .. Inget spel efter Hot pursuit 2 har ens varit bra eller i närheten av vad Need for speed är. Tyvärr :) 04/07 Jag kommer inte in på deras hemsida :( Det står: HTTP Status 500 - -------------------------------------------------------------------------------- type Exception report message description The server encountered an internal error () that prevented it... 04/07 Kan vara värt att testa. 04/07 ahopp. ska dom börja med MMO /racing "betala tills du spyr" dom också Need for speed dog ut efter NFS carbon :P Dom gör saker som detta å klagar sedan på "piraterna" dom får väl fan skylla sig själva, dom som skapar piraterna. Är det något som någon bor... 03/07 Nej, namn kunde jag skriva in. Mitt problem är att jag fastnar när man ska köra vissa race så man får stå där och vänta i all evighet, eller stänga ner spelet själv. 03/07
Skicka en rättelse