I ett samtal med Eurogamer säger Assassin's Creed-seriens associate producer Jean-Francois Boivin att vi antagligen inte får se något Assassin's Creed-stämplat under 2011.

- Ärligt talat, för allas bästa - och trots att business kan komma emellan och övertrumfa allt jag säger eftersom det i slutändan handlar om att sälja spel - så är jag av åsikten att den här licensen behöver en vilopaus. Du kan inte ploga ett fält varje år. Var tredje år - eller var tredje någonting - så måste du låta det andas. Du behöver låta mineralerna komma tillbaka. Jag tycker att det fungerar på samma sätt med alla slags licenser, faktiskt.

Som exempel på spel eller genres som vattnats ur på grund av överexploatering nämner Boivin musikspelsgenren, där senare års spel börjat minska i försäljning.

#Assassin's Creed: Brotherhood släpps den 19 november till Windows, Xbox 360 och Playstation 3. Vad som händer därnäst för serien är okänt i dagsläget, men #Ubisoft-teamet sägs redan ha valt ut en plats och tidsperiod för var nästa del i serien ska utspela sig.