När brittiska Eurogamer snackade med #Ubisoft-anställde Murray Pannell så säger den bäste herrn att företagets ambition är att göra Assassin's Creed-serien lika stor som GTA-serien.

- Helt ärligt så är jag inte säker på att vi är där ännu, men jag ser ingen anledning till varför vi inte kommer nå dit i en inte alltför avlägsen framtid. Det handlar om långsiktighet och att bygga bra produkter, passande marknadsförda och att få igång snacket. Jag tror att med Assassin's 2-succén så har vi nu en möjlighet att positionera oss själva som en av de riktiga AAA-blockbuster-titlarna.

- Är vi lika stora som GTA och Halo och liknande? Kanske inte just nu. Men jag tycker vi har en unik möjlighet nu som varumärke att absolut se oss själva som ett av "måste-ha-spelen" när ett nytt Assassin's Creed-spel släpps.

Försäljningssiffrorna för #Assassin's Creed II ligger för närvarande på drygt 9 miljoner sålda exemplar, vilket kan jämföras med GTA IV som nått 15 miljoner. Tror du Ubisoft kommer lyckas göra Assassin's Creed-serien lika stor som GTA i framtiden?