Igår skrev vi om Assassin's Creed-seriens associate producer Jean-Francois Boivins uttalande att det antagligen inte kommer något Assassin's Creed under 2011. Redan då lämnade den bäste herrn en brasklapp i sitt uttalande, som ni kanske minns:

- Ärligt talat, för allas bästa - och trots att business kan komma emellan och övertrumfa allt jag säger eftersom det i slutändan handlar om att sälja spel - så är jag av åsikten att den här licensen behöver en vilopaus. Du kan inte ploga ett fält varje år. Var tredje år - eller var tredje någonting - så måste du låta det andas. Du behöver låta mineralerna komma tillbaka. Jag tycker att det fungerar på samma sätt med alla slags licenser, faktiskt.

Ironisk nog verkar det som att "business" redan kommit emellan och bitit Boivin i baken. I ett möte säger #Ubisoft-chefen (storbossen, alltså) Yves Guillemot följande:

- Beslutet är inte deras [utvecklarnas]. Men det är inte rätt att kommentera [uppgifterna] vidare just nu.

Aj. #Assassin's Creed: Brotherhood släpps nu i november, men ska vi tro Guillemot är det absolut inte omöjligt att serien dyker upp även nästa år alltså, i någon form.