Till Official Nintendo Magazine säger #The Legend of Zelda: Skyward Sword-producenten Eiji Aonuma att han hoppas skyffla ut den nya delen i serien tidigt nästa år.

- Tidigt 2011 - det är vad vi strävar efter, säger Eiji Aonuma.

Senast vi såg Skyward Sword var under E3-mässan i Los Angeles, där spelets rörelsekänsliga kontroller bidrog till en ganska pinsam visning då #Nintendos teknik strulade. Bossen Shigeru Miyamoto kämpade med en bångstyrig Link och ingenting gick riktigt som det skulle. Vi hoppas att det inte var talande för kvaliteten på spelet.

Håller med precis. Var på scen något gick snett... störning via Wifi. Möjligen sabotage.. ingen vet. Men fungerade som sagt perfekt på golvet när journalisterna fick provspela. Jag hade hoppats på ett spel i stil med Twilight Princess, rent artistiskt... 28/07 OMG... WiiM+ fungerar perfekt. Troligen sabotage på E3. Journalisterna som själv fick provspela på golvet senare under kvällen, kunde konstatera att det fungerade perfekt. 1:1 Källa: ign.com 28/07 Hoppas det blir ett Bundle! Zelda and Wii! Då blir det säkerligen klart köp! :) 17/07 Det spelar ingen roll hur dåligt eller bra ett Zelda lir är, det är som med mario/sonic spelen. Man bara MÅSTE ha alla för att just Zelda är Zelda. Så funkar iaf jag. Zelda 2 och Zelda majoras mask var de 2 sämsta Zelda spelen men man har dom ändå bara... 17/07 A Link to the past är förvisso det bästa Zelda. Men Zelda är verkligen underbart i 3D också! 16/07 Helt klart det bästa 3d Zelda :P Dock tycker jag själv mer om det som kom till SNES :P 16/07 Jag tycker inte spelet skall dömas ut alls för uppvisningen. Det har rapporterats att det fungerar utmärkt i själva boothen fråna alla håll. Vad det gäller grafiken, så kan det helt klart ta ett tag att vänja sig vid men kom samtidigt ihåg hur bespottat... 16/07 Bör väl gå och lira med classic kontroller annars kanske 15/07 Jag funderar på om jag ska skippa det här.Jag har sett fram emot spelet, men när jag fick reda på att det inte kommer att finnas något läge för vänsterhänta så försvann suget... 15/07 Jag har personligen inga större problem med min Wii-mote, jag märker själv av en viss skillnad beroende på spel dock. Även jag föredrar TP i detta avseende. Det kändes mörkare och vuxnare vilket för mig var ett stort plus efter förvisso mysiga Wind Wake... 15/07
Skicka en rättelse