I dagarna uttalade sig #Double Fine Productions kultförklarade grundare Tim Schafer angående #Activisions VD Bobby Koticks förhållande till allt som är spel och spelande. Han använde sig då av lite mindre smickrande uttryck och kallade honom bland annat indirekt för "en skitstövel". Detta resulterade sedan i ett svar från Bobbys representanter.

Vad som mycket väl skulle kunna ha blivit en av årets mest underhållande internetfejder ser dock ut att ha runnit ut i sanden. Schafer har nämligen tagit tillbaka sina kommentarer angående Koticks icke-kärlek till spel i en ny intervju signerad Eurogamer. Den älskvärde #Grim Fandango-skaparen kan dock inte hålla sig från att dra ett par syrliga kommentarer av bara farten:

- Det där var ett misstag. Jag måste lära mig att hålla tyst. Det är fantastiskt hur man bränner broar i den här branschen. Man startar sitt eget företag och sedan behöver du inte jobba för den där sviniga chefen längre. Jag nämner inga namn. Men det är som i Empire Strikes Back - sedan går man in i ett rum och bara: "Holy shit, Darth Vader sitter vid bordet!" Det är en så pass liten bransch att man träffar på samma människor gång på gång. Ingen försvinner helt.