#EA meddelar att #Mirror's Edge är på väg till #Apples telefon/mediespelare Iphone och Ipod Touch. Det något överraskande beskedet levereras tillsammans med uppgiften att det dyker upp i Appstore redan i januari.

De första skärmdumparna avslöjar att det hela skiljer sig från originalets närvarointensiva förstapersonsaction: tredjepersonsvy råder, det ser nästan ut att vara i 2D (något som redan testats). Fjorton uppdrag ingår, där målet är att i rollen som Faith Connors tjäna en underjordisk grupp i kampen mot ett auktoritärt styre.

Jo, håller med att mycket i appstore saknar mycket när det gäller gameplay men att använda pc platformen som ett exempel på detta fenomen håller jag inte riktigt med om. Du kan hitta betydligt fler spel på pc som inte är så särskilt "nerdummade" jämfört... 03/12 vadå? att oftast när tekniskt snygga spel tappar på antingen story eller gameplay eller både ock. mycket spel i appstore som är så. ta IDs spel tex, dom har 3 spel på appstore, det är doom och wolfenstein remakes, samt Doom Resurrection vilket är nåt... 03/12 Det där sista får du nog allt ta och förtydliga lite... 03/12 android är rätt litet än så länge, men det potentialen att bli stort. Iphone är bara en typ av telefon men många, android stöder många, olika och med högre standard på dom telefonerna så öppnar det för mer program. Jag tvivlar på att dom kommer få till... 03/12 Iphone verkar ha många bra speltitlar :P Kanske borde skaffa en ipod touch snart då ^^ . Dock har iPhone 3GS bättre OpenGL stöd..För er som förstår vad jag snackar om. 02/12 Har det på PS3, och tycker det funkar hur bra som helst, men smaken är ju bekant som baken. 02/12 najs att de släpper massa spel till IPhone men de kostar skjortan och har ingen lust att betala 50-80 spänn för ett spel till mobilen 02/12 Ärligt talat så tycker jag att flashspelet överglänser originalspelet. Iofs bara testat det på konsoll men där kändes det mest segt och klumpigt. / LordDaimos 02/12 Jaha, nu ska de försöka hypa en för ett spel till mobilen.. Awesome. Blir väl till att prova det då. Hoppas att det inte kostar 75 kr som de flesta EA-spel på appstore. >< 02/12 Synd bara att de flesta spel blir mer eller mindre ospelbara på iPhone då den saknar fysiska knappar. 02/12
Skicka en rättelse