#Electronic Arts tillkännagav idag officiellt #Medal of Honor till 360, PS3 och pc inför ett släpp nästa år. Ett stort sidokliv har nu tagits bort från den serietypiska andra världskrigseran och in i ett nutida Afghanistan. #Modern Warfare tittar ut bakom sin dollarhög och nickar instämmande.

Du kommer anta rollen som en Tier 1 Operator, vilket bygger på en verklig högkvalitativ insatsstykra under amerikanska National Command Authority. EA har även haft kontakt med riktiga profiler inom specialstyrkan för att få upplevelsen så "verklig som möjligt". Enspelarkampanjen benämns av EA som det bästa av gräddan, och utvecklas av #EALA. Men om nu flerspelarkampanjer är den kakburk du njuter mest av, så bör nämnas att det är #Dice som står för multiemballaget, ett företag som många av er är "dedikerade" fans av.

Det är artonårsgräns som gäller enligt PEGI, och om det gör det bättre än senaste mediokra utbudet i serien, #Medal of Honor: Airborne får framtiden utvisa.

"Dedikerade" fans. "Dedikerade"?! Varför citattecken? xD 08/12 Skägga mig hit och skägga mig dit, det går modetrender även i världens krigsmakter. Specialförband (NinjasealsOMGdelta) i Affeland rockade helskägg i hopp om att enklare accepteras av civilbefolkningen, lokala krigsherrar osv. I kombination med en Pakol... 07/12 Haha Usas special Forces, spelar inte roll villka är ju ett gäng kärringar som inte ens kan göra nåt vettigt. 06/12 Haha Usas special Forces, spelar inte roll villka är ju ett gäng kärringar som inte ens kan göra nåt vettigt. 06/12 Släpps till konsol också? JA! ZZzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZzzzzzzzz :( 04/12 Exakt så, håller med dig. Tycker de lyckas höja realismen ett snäpp om de bestämmer sig för att köra med skäggsnubben man såg på bilden! Snacket om lumpen från tidigare talare är way off eftersom det i det läget handlar om att stöpa (om) alla i samma... 04/12 Jag hoppas det blir lite som Army of Two attm an spelar någon form utav rutten Mercenary. Så kan man göra vad som för pengar, tyckte det var lite stuk på det i teaser trailern faktiskt. Snubben med det enorma skägget såg inte direkt ut som Regular army. 04/12 MW2 ligger i topplistan, kolla på vilket format den säljer bäst. OOOPPS! gå tillbaka till din konsol kid ;) 04/12 Nja, med ett nytt matchmaking-system istället för dedikerade servrar så måste nog även PC-piarter köpa spelet för att kunna spal online. Så att MW2 säljer bra på PC bevisar väl snarast hur illa det är med piratverksamheten? Sen är det väl trevligt att... 04/12 http://www.webhallen.com/list.php?avd=1&konsol=5&genre=330 Nej det släpps absolut inga spel:/ Man lirar hellre på en 360/PS3 som inte klarar av 60 fps med minst 30-40 ping online och sämre grafik. 03/12
Skicka en rättelse