#Modern Warfare 2 sägs vara den största succén inom nöjesindustrin någonsin och det svider såklart lite i ögonen på #Electronic Arts-hövdingen John Riccitiello. Han har heller inte gett upp striden, till Kotaku säger han att han är fast besluten att ta tillbaka tronen inom shootergenren.

Hans taktik är "innovation och kvalité" och i frontlinjen står deras två varumärken Battlefield och Medal of Honor, så sent som igår fick vi veta att ett nytt spel i den senare serien ska släppas nästa höst med #Dice ombord som multiplayerkreatörer.

Han säger också att #Battlefield: Bad Company 2 har stor chans att lyckas ännu bättre än Modern Warfare 2 när det släpps i mars nästa år, något vi är smått skeptiska till. Han motiverar det med att flerspelarläget är starkare än konkurrentens, vilket ska bli intressant att mäta när de både slåss om vår uppmärksamhet online.

En sak jag funderar på länge, varför blåser m inte liv i konceptet med renodlade multiplayerspel igen? Det är fortfarande många som inte är intresserade av multiplayer, och varför ska vi betala för ett halvt spel? Istället för två halva SP/MP-spel som... 04/12 En sak jag funderar på länge, varför blåser m inte liv i konceptet med renodlade multiplayerspel igen? Det är fortfarande många som inte är intresserade av multiplayer, och varför ska vi betala för ett halvt spel? Istället för två halva SP/MP-spel som... 04/12 I början av 2000-talet ägde Medal of Honor hela shootergenrén. Call of Duty var bara den lilla uppstickaren. Man kan nog säga att det var först med Call of Duty 2 som de tog över tronen, men då hade det redan kommit hela 9 (!) MoH-spel innan dess. 04/12 Jag är mycket skeptisk på att de kommer att alå MW2, men fy så jävla underbart det skulle vara om de gjorde det! 04/12 Vem bryr sig :P Om starcraft 2 kommer ut nästa år så är alla andra spel körda. 04/12 Smaken som baken säger jag bara. Modern Warfare 2 är ett bra spel, mycket bra faktiskt, men jag föredrar möjligheten att kunna sitta en pansarvagn och meja ner folk. :p Eller kanske en få flyga en helikopter själv. Så BC2 blir det för min del. (Dessutom... 04/12 Det va det mest idiotiska påståendet jag någonsin varit med om. Bästa spelet någonsin? Ja herre jisses säger jag bara. Dock är det just sådana som dig spelet riktar sig till... vad du är för en typ låter jag dock vara osagt :) 04/12 HaHa!!! Inte en chans att EA lyckas slå ut MW2. Mw2 är utan tvekan det bästa spelet någonsin, helt galet roligt multiplayer och helt underbart singelplayer, framför allt när man får slakta civila =) 04/12 MMM spelglädje, dedikerade servrar, möjlighet att utvecklas och möjlighet till mer taktiskt spelande.... eller nä just ja det är ju tvärtom >_> 04/12 Jag tror mycket av MW2s framgång beror just på att det är ganska "enkelt". att det inte finns massa klasser eller fordon utan man bara kör på. Sen säger jag itne att det är bättre men jag tror många gillar att det är lite "enklare" att spela. Jag gillar... 04/12
Skicka en rättelse