Arbetet med att locka MMO-folk till #Age of Conan rullar på och i början av nästa år slängs ett nytt bete ut - en rejäl uppdatering. #Utvecklarna beskriver den som en av de mest omfattande uppdateringarna hittills, med en rad tunga nyheter och förändringar i innehållsförteckningen. Vi tar dem i tur och ordning.

  • Guild Renown - ett gameplay-inslag som innebär att allt de individuella medlemmarna i en guild gör påverkar hela guilden. Grupplevlande, om man så vill, och inledningsvis ligger level-taket på 20. En gång per vecka sammanfattas vilka guilds som varit mest framgångsrika, dels i poängjakten, dels i underkategorierna valor, glory och artistry.

    Så social är din guild.

    Ära och berömmelse för gruppen ger tillgång till flera typer av belöningar, till exempel nya byggnader och dekorationer för guildens stad, nya kompanjoner, två player versus player-arenor, nya mounts med mera. Högre renown innebär att stadens handlare får in nya varor och quests.

  • Nytt raid-innehåll - En tredje dungeon-nivå vid namn Thoth Amon?s Stronghold där ni ställs mot Hyborias svåraste fiende. Sju bossfajter med både nya och gamla motståndare. Items, quests och loot väntar.

  • Slåss med Conan - Japp, det är vad det låter som: du viftar svärd tillsammans med den legendariska barbaren. Utvecklarna avslöjar inga konkreta detaljer, men nytt tier 3-loot, kraftigt klass-specifikt armor och nya fiender står på menyn.

Tier 3-innehåll med hög dregelfaktor.

Vi har som sagt inte fått något exakt releasedatum ännu, Funcom avslöjar inte mer än att patchen landar någon gång efter nyår. Vi återkommer med mer precisa besked så snart vi hör något.

Ser starkt fram emot detta. Jag var själv aldrig med vid release utan började spela för ett par veckor sedan och kan säga att spelet definitivt uppnådde mina förväntningar. Spelar på Aquilonia tillsammans med goda vänner, ett mycket trevligt gille och... 22/12 En guild. Guilden. Din guild. 06/12 Läste inte tråden innan jag skrev 8) 05/12 Jag har tjört Aoc från start och har 2 level 80 med T2 gear.Alltid lika roligt att läsa när sådana som inte lirat Aoc sen relisen utalar sig om spelet.som desutom alldrig ens nåde endgame.Som om dom skulle veta nått som vi som spelar inte vet!.Klart att... 05/12 Enda online spelet som har varit lika roligt från lvl1-maxlvl. Dvs det ENDA online spelet som man orkat maxa med 2 göbs tom. Tätt efter kommer Dungeons & Dragons online. Dom som inte gillar AoC är sådana som inte klarar av avancerade kontroller Och som... 05/12 Varför upprepa vad som redan har sagts 200 gånger lik en trasig grammofon? We get it, ok? :) 05/12 Game over! 05/12 Om man inte spelat sedan innan maj är spelet helt klart värt att testa igen. Den stora nackdelen med spelet imo är avsaknaden av roligt solo content på level 80 så det finns inget skäl att logga på om man inte vill raida (eller pvp då). 05/12 Ser inte varför folk slänger ur sig "Det är ett skitspel" som om det vore kall hård fakta snarare än en åsikt. Istället borde ni negative gossar (och gossinnor) säga "JAG tycker att det är ett skitspel.". På så sätt förlämpar man inte känsliga Funcom... 05/12 Det här spelet fick en Age of Fail, och sedan la jag ner det. Ett år för att se om skiten blir bättre ska räcka, nu är broarna brända. 04/12
Skicka en rättelse