Onlinerollspelet #Warrior Epic släpptes i våras och marknadsfördes som "inte ett vanligt gratisrollspel", då titeln bland annat bjöd på hyfsad 3D-grafik och en del spelmässiga innovationer. Mottagandet från såväl kritiker som spelare var dock tämligen ljummet, och det är därför utgivaren GOA nu valt att stänga ner äventyret på grund av för få spelare.

Trots stora ansträngningar från utvecklingsteamet att förbättra Warrior Epic sedan släppet, så har inte spelet uppnått det antal spelare vi hoppats på.

21 december stängs Warrior Epic ner för europeiska spelare. De amerikanska servrarna kommer dock fortsätta hålla öppet, om du är sugen på att byta.

Warrior Epic? Säger inte titeln det mesta? 05/12 Haha, skönt att se att GOA får lite jobbigt. Efter att ha umgåtts med dem i både DAOC och Warhammer online måste jag säga att ju mindre de bidrar till spelcommunityn desto bättre. Sade upp min WAR-prenumeration inklusive deras "Autorenewal of subscripti... 05/12 Vad är (var) detta då? 04/12 Brist på fantasi + att förläggare inte vågar satsa på annat än "säkra kort"? Hade också velat se något annat än den minst sagt utslitna fantasy genren. Jag har i alla fall stort hopp om SW:The Old Republic. Om BioWare kan hålla vad dem lovat så kan det... 04/12 Hyffsad 3d grafik är inget nytt i f2p / free to play scenen. 04/12 Är ju alldeles för mycket skräp titlar som ingen har hört talas om. 04/12 Hade gärna sett ett shadorun MMO eller något annat form av cyberpunk. Förstår heller inte varför det bara pumpas ut massa spel som är identiska med varandra bortsett från 1-2 gimmickar som snabbt glöms bort. 04/12 Det här spelet spelade jag ett tag, men det kändes som man inte kom någon vart. Man satt i en lobby och kom väntade på players, sen när man väl kom in så gick man igenom en bana på kanske 30min och fick pengar och exp. Men med pengarna gick det inte att... 04/12 Alla dessa MMO!!! Inte konstigt att de konkar. Alla gör ju i princip samma sak. Kom på något nytt istället för ännu ett med svärdviftande sagofigurer inspirerade av Tolkien i en eller annan form. Ge mig ett Steampunk MMO eller Bladerunner/Shadowrun insp... 04/12 Har inte hört talas om de jag heller :O 04/12
Skicka en rättelse