officiella forumet meddelar #Bioware att hett efterlängtade #Mass Effect 2 levereras på två skivor när det anländer tidigt nästa år. De som spelar Windows-versionen kommer inte märka av detta alls, men Xbox 360-spelarna kommer få göra ett skivbyte under äventyrets gång. Men bara en gång, utlovar Community Coordinator Chris Priestly.

Även om det är ett skivbyte, så sker det på en noggrant planerad plats i spelet (som inte stör dess gameplay) och det sker bara en gång. Du byter inte fram och tillbaka. Ett byte och sen är det färdigt. Varför två skivor? Svar: Därför att du inte kan få plats med såhär mycket awesome på en enda skiva.

Well, endast ett skivbyte låter ju inte så hemskt. Undertecknad minns på den tiden då man spelade #Baldur's Gate på fem CD-skivor och konstant tvingades byta skiva beroende på vilket område i spelet man besökte - det var tider det!

Den 29 januari släpps Mass Effect 2 till Windows och Xbox 360. Planerar du att smiska utomjordisk rumpa?

Återigen bevisas det att PC är för vinsten, så att säga. Alla spel (även Biowares andra titlar) borde ha samma lösning, att skivorna enbart är för installation. Fördelar från båda världar egentligen. Få äga ett fodral i hyllan, och slippa gräva fram det... 07/12 Antar att det är röstskådespeleriet som tar upp all denna platts. Gör inget för min del, så länge inehåller är "awesome". 06/12 Därför så köper man till pc, slipper man dvd skivor.. ;) EDIT: har haft förbokat på pc sen länge. Xbox360 versionen av första spelet var så dåligt optimerad så jag spelade ettan på pc (med grymt bra prestanda)... :) Håller på spelar andra omgången nu,... 06/12 Awesome :D 2 skivor är coolt :D 06/12 pwnd Nu ska vi inte vara sånna. Bara för att man kan som Lidingö bo betyder det inte att man gör. Sen är det inte heller så att alla på Lidingö har gott om pengar. Vi är faktiskt 40 000 st Så tänkte jag också innan jag fick en hårddisk krash och musik... 06/12 visste inte att FZ hade öppnat ett dagis! 06/12 Mass Effect <3 06/12 Spelar väl ingen roll om det är 1 eller fler skivor. Installeras spelet på en HDD så lär man nog inte behöva mer än valfri av dom skivorna i för att den ska göra cd check. 05/12 Då förtjänar man sig inte att kalla sig för gamer om man inte orkar med ett byte av skiva. Aaah.. Willy Beamish på 12 disketter på Amigan. Det var tider. :D 05/12 Gött med 2 skivor mer awsome, är man så slö att man inte orkar byta skiva en gång, ja då vet ifan. 05/12
Skicka en rättelse