Häromdagen kunde vi berätta att en ny #Medal of Honor-titel utannonserats, och att denna kommer utspela sig i ett nutida Afghanistan. Nu har vi också fått reda på att #Electronic Arts tänker släppa krigstiteln under hösten nästa år - detta enligt utgivarens egna webbsajt där släppdatumet angetts.

Nya Medal of Honor är på väg till Windows, Xbox 360 och Playstation 3. Den uppenbara inspirationskällan och konkurrenten är såklart #Activisions #Call of Duty-serie, något som EA-chefen John Riccitiello knappast gör någon hemlighet av. Tror du att EA har möjligheten att överta krigsspelstronen, eller är Call of Duty-serien alldeles för övermäktig?

Konami kunde ha släppt spelet om dom hade velat men fegade ur. EA fegar tydligen inte ur. Jag har gjort 12 månader i Afghanistan. Jag förstår att många här i väst är Oikofobiker, men det förändrar inte det faktum att massor av människor i Afghanistan,... 07/12 yes och troligtvis. 06/12 ojoj äntligen .. har ventat i så många år efter ett nytt MOHA!!! .. men spearhead är ju en classiker :) 06/12 värkar bra men köper BF:BC 2 istället 05/12 Menar du att det laggde för dig? för mig så funkade det för det mesta. En bugg jag hatade var att det såg ut som nån sköt rakt genom väggen fast dom inte gjorde det. Ynkligt att ingen fixade felen. BTW det är ett spel som jag klarade mig bäst i. I COD... 05/12 grymt!:) älskade airborne ser fram emot detta 05/12 undrar om de kommer göra en avdankad korridorpangare, kan nog bli lite svårt med det öppna landskapet i den där opiumodlingen 05/12 jaha konami fick inte kriga i irak men ea får köra afganistan? kan det bero på att konami är japansk och kanske hadehaft med lite usa negativa delar medans ea ska glorifiera usa som räddarna i nöden? 05/12 föregående medal of honor var super skoj i singel men multiplayer sög och buggfixar tog för lång tid samt för lite banor . Hjälpte inte att det var lågt med folk online iaf sist jag kollade. 04/12 Vet inte varför... men nutidstemat... som i Call Of Duty 4 och 6... och nu detta ... känns inte speciellt intressant faktiskt. WW2-temat är mycket mer underhållande. The Saboteur t.ex. är ett av årets spel för mig. Det kan aldrig bli för mycket WW2...... 04/12
Skicka en rättelse