De senaste veckornas kryptiska meddelanden gjorde det ganska klart att #Dead Space 2 är på gång men nu är det bekräftat att Isaac Clarke ska ut på en ny styckmordsturné. Uppföljarens exekutiva producent, Steve Papoutsis, hälsar följande i pressmeddelandet:

Det känns mycket spännande att hoppa in i serien igen och producera nästa kapitel av Isaacs resa. Infektionen fortsätter att sprida sig genom rymden och spelets hjälte Isaac Clarke är den enda som kan hindra spridningen. Det finns fortfarande massor av necromorpher som måste dödas!

När spelet släppts är än så inte officiellt men tidigast nästa höst är nog en kvalificerad gissning. Plattformarna som gäller är Xbox 360, Playstation 3 och pc.

Woahhaa.. det var nära :O. Använd spoilervarningen!! Höll ju nästan på att läsa det där (nej jag har INTE spelat igenom än, håller precis på..) 08/12 Avskyr i vanliga fall allt som har med skräck att göra, både filmer och spel. Av någon anledning fick jag dock för mig att prova och spela igenom Dead Space. Det var en utmaning! Jag satt och detaljstuderade kartorna inför varje deluppdrag och försökte... 08/12 Längtar redan tills det kmr att realesa .. då lär man börja gibba det hela tiden 08/12 tyckte att Dead Space 1 var grymt kul, styrningen var lite krånlig i början men det blev lättar när man vant sig, håller inte alls med om att det var buggigt, det funkade perfekt hela vägen genom spelet.. Det läskigaste som JAG tyckte var i spelet det... 08/12 Skoj sammanträffande. Håller precis på och spelar igenom ettan för första gången på boxen på fet skärm och 5.1-ljud. Grym stämning! Undrar vad pulsen ligger på ibland, man kan ju få hjärtslag för mindre. :D Och bara en sån här sak... 08/12 deadspace 1 var grymt på xbox 08/12 mmm, japanernas emoflickor som busringer och är allmänt störiga är ju hemskt skrämmande. 08/12 Kanske dags att släppa ett troma-spel, det vore skräck ;) 08/12 Så vi kan förvänta oss en massa pekaboo-skräck, attackerande sprattel-dildo-tentackel-monster, idiotisk fov och en karaktär som tar upp 25% mer av skärmytan. Neh, Om jag mot alla odds vill bli skrämd av en massa sprattlande rymd-"saker" så skulle jag... 08/12 Det var inga problem o spela PC-versionen med XBOX 360-kontrollen. =) Dock som många andra så tyckte jag också kameraplaceringen/vyn var lite galen... annars hade det vart ett toppenspel. 08/12
Skicka en rättelse